Kaosvecka

Publicerat: 2013-07-02 Kl: 22:17:38 | I kategori: Allmänt

Som vanigt sjukt mkt att göra.. Denna vecka är INGET undantag - vårt stora dressyrmetting närmar sig med stormsteg och det är många trådar som ska knytas samman för att allt ska klaffa. Vi (familjen) har ansvarsposter på alla olika omrården och det brinner i knutarna att hinna få iordning allt - ÄNDÅ känns det som att vi år år är i bättre fas än något av de tidigare åren så vi börjar väl lära oss :D
 
Jag har ikväll varit på Jysk och hämtat ytterligare ett supersize partytält till alla gäster/ryttare som ska äta eller ha något att sitta under om himlen skulle få för sig att öppna sig med regn och tråkigheter. Samt en liten sittgrupp med soffa, fåtöljer och bord till vår översta del på läktaren där det ska bli en lite lyxigare avdelning - främst för våra sponsorer som kommer att besöka oss under helgen.
 
Jag har även skrivit färdigt på de informationsblad som skall delas ut i våra ryttarpåsar till alla deltagare. Info om främst maten i kafeterian under helgen. I år har vi en ny samarbetspartner/leverantör av maten till våra ryttarmiddagar som serveras fre och lör kväll.
 
Trotts att det känns supertrist att jag inte kommer att rida själv i år så kommer jag inte att sitta sysslolös - har massa uppgifter att hinna med under dessa dagar! :/ Känns ändå som att vi fått ihop ett bra gäng med funkisar så jag hoppas på en grymt bra helg!
 
 
Jag & Rangun förra sommarens meeting :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0