Fy för åska!

Publicerat: 2013-07-31 Kl: 22:02:44 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
I kväll fick vi ett riktigt oväder över oss. Tyvärr inte så mkt regn. Men desto mer åska och blixtar. Är uppskrämd sen liten av åskan under en period så blev det bättre men inser att det är farligt.
Jag sprang in med Hera från ridhuset när regnet kom hann precis ställa upp henne i gången när Sofia kom med Rangun o Pommes. Pang så slog blixten ner bakom dem. Mellan ridhuset o stallet såg det ut som. Slog konstigt nog inte ut några datorer jag hade en stod på uppe och alla med kontakter i. Däremot så löste jordfelsbrytarn ut i pumpen.
Jag o Sofia stod länge i stallet tills jag trodde det var över så då tog jag min häst med mig för att gå in i stora stallet och då kom åskan tillbaks. Den gick runt oss på något sett.
Nu när jag gick in så mullrade det faktiskt igen så det kanske kommer mer.
 
Hera var i alla fall riktigt fin idag. Rolig häst lite humör men ändå "snäll". Dessutom fick hon träffa hovslagaren i kväll då hon växt fasligt fort i sommar. Fast det gäller väl de flesta hästarna att man måste sko dem oftare så här års.
Demeter har fått vila och imorgon kommer jag rida igenom lite programdelar inför tävlingen i helgen. Hon har kännts ganska fin sista tiden och ibland riktigt fin så jag hoppas att jag gjort uppladdningen bra inför tävlingen. Det är ju hela tre dagar så jag hoppas att hon orkar det. Har sett att det ska bli 30 grader varmt på lördag.....
 
Ikväll kom det en ny häst till stallet. Den kommer från en annan ridskola och tjejen som har med den ska rida igång den under ca 3 veckor och hon har sommarställe i närheten. En stor fux hann jag se att det var i alla fall.
 
I dag har "mitt" ridläger gäng hoppat på utebanan. Den var ju så fin efter regnet igår. De yngre tjejerna var superduktiga för att inte prata om mina hopphästar Bosson och Jaqueline. De gick som klockor på banan. Så härligt att se att så pass små tjejer  kan även hoppa dem utan problem. Har för mig att de är 10-11 år.
PÅ eftermiddagen så var det uteritt. Tyvärr så hade grusat upp en av våra bästa skogsvägar under dagen med riktigt stora stenar så där försvann en bra galoppsträcka. Vi red där även igår och då var den så fin.
 
Finaste Jaqueline längtar efter hoppträningarna för Erik Berggren som haft ett sommaruppehåll, men beräknas köra igång vecka 33. Då kommer ju även Haking fre-sön så det blir mycket hoppning den veckan.
 
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: Charlotte

Finaste Jacquline ❤

2013-08-01 @ 10:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0