Då har det hänt igen!

Publicerat: 2013-07-22 Kl: 21:38:19 | I kategori: Allmänt

Jag är lite skrockfull av mig och naturligtvis frångått mina principer. Dvs att berätta om att vi inte har några skadade hästar och klarat oss bra i sommar.
Naturligtvis är då Tuareg skadad!
Det var inte heller lätt att se skadan som måste skett strax innan den upptäcktes. En stor bit hud är borta på innsidan av låret och även en del muskelvävnad. Kan inte fatta hur det gått till.
I samråd med vet + vår egen husdoktor som ej trodde på att sy så är han nu omplåstrad. Dels saknades det ju hud + att om man då syr ihop så blir det lätt infekterat.
Han var tvungen att stå ett tag i boxen och var ju nu ikväll naturligtvis väldigt stel. Får gå i hagen utanför vårt hus i natt tillsammans med Athos.
Det lär ta ett tag att läkas. Typiskt!
Idag har jag tillbringat en lång tid i väntrum på Mälarsjukhuset men behöver förhoppningsvis ej några mera återbesök. Men lång tid tog det, konstigt system de har massor med annan personal och så en ensam stackars ögonläkare som dessutom har jouren.
Stod på en lapp att man fick pengarna tillbaks om man fick vänta mer än 30 min. Så jag provade med det men tji fick jag trots att jag fick vänta nästan 2 tim innan jag fick träffa läkaren. Beroende på att en sköterska lät mig titta på en ögontavla när jag kom så hade jag tydligen ej fått vänta......
Ja ja man ska väl inte klaga, det kunde ju varit värre.
Jag fick ju chans att läsa svensk Damtidning....vilken blaska nu kan man allt om Europas kungahus etc.
 
Nu är alla lektionsvalacker hemtagna från betet som ligger en bit bort. Har fått hjälp att rida en del idag själv hann jag bara med Bosson.
Men Athos, Gordon, Elton, Uranos, Mr Magic, Calima, Jaqueline har också fått motion dock ej av mig.
 
Imorgon ska jag upp tidigt så att jag hinner rida mera. Sedan får det bli en regndans av något slag för snart finns det inget gräs alls kvar i hagarna och återväxten ser miserabel ut.
Godkväll
Ann
Fina Athos och Jolita i bakgrunden
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0