Bloggen hinns inte med ser jag...

Publicerat: 2013-07-28 Kl: 23:56:12 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja det är ju inte lugnare här för att det är sommar. Startar inte datorn varje dag ens. Värmen knäcker en och vi har fullt upp i stallet. Massor med hästar som skall ridas + att vi ska turas om att ta någon dag ledig här och där.
I dag startade då ridskolan upp igen. Vi har haft ett drygt jobb att rida igång alla hästarna men också fått lite hjälp av några flitiga elever.
Imorse så ramlade ett gäng in från Telia för att rida kurs. Samt ikväll startade vårt första läger upp för sommaren. Detta är en dag kortare och slutar alltså på torsdag. Det är många som bara är med på dagläger ca hälften. Samt en mamma som är med som deltagare. Jättekul och kanske något som vi ska marknadsföra inför nästa sommar. Samma mamma var på helgkurs i höstas och hade med sin dotter + 3 vänninor med sina barn. Samtliga kommer nu i september tillbaks. Ridning är ju en så rolig idrott där man kan rida tillsammans om man så är 10 eller 40 eller 70 år.
Lite sent blev det allt i kväll så nu är det dags att sova ska ju även hinna att rida lite hästar i veckan men det kommer nog att bli på sen eller mkt tidig tid.
Det är ju mycket tävlingar på gång också..
God natt
Ann
Finaste Demeter fick ett hopp pass i morse med mig på ryggen här är det Madde som rider
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0