Vilken dag det blev idag!

Publicerat: 2013-01-29 Kl: 23:13:05 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Idag var det ju dags för hoppträning för Erik. Jag började med Jaqueline och det gick mkt bra. Hon höll sig i "skinnet" även om vi red de sista banorna i ett ganska högt tempo. Hade en bra känsla i princip hela tiden. Charlotte filmade en del försökte blogga från mobilen för att jag tänkte att det skulle gå att lägga in film från mobilen men det gick inte.....
Sedan var det dags för Bosson och det gick också mycket bra - vad jag är glad över att hoppa dessa två hästar så olika men fantastisk bra hoppkänsla. Det blir bara roligare och roligare att hoppa så jag hoppas att jag verkligen hinner ut på några tävlingar i vår. Jag gillar att ha mål med ridningen oavsett om jag hoppar eller rider dressyr.
Man måste ju inte tävla för att ha mål men det blir ju ett tydligare "kvitto".
Efter lunch så blev det en tur ut på lillhäxan Thaleia. Höll på att gå riktigt illa!
Jag red först och Sofia efter på Pommes. Vid Åbykvarn så kom vi i trav och hon stod emot vid badkaren - pang så gick hon upp på bakbenen och slog runt. Gick riktigt fort utan förvarning.
Har ridit i 36 år och detta var första gången som det gick hela vägen så att säga.
Insåg att min reflexer funkade mkt bra så jag klarade mig fint förutom baksidan av vänster lår och att jag knyckte till höften. Men jag har kylt det se hur det känns i morgon bitti när man skall kliva upp.
Riktigt läskigt men jag blev egentligen bara väldigt arg för att prata snäll svenska. De som känner mig vet att jag blir arg om jag blir rädd. Så vi fortsatte sedan vår tur. Sofia erbjöd sig att byta häst men jag rider hellre på henne som jag ändå känner en sätter mig upp på en annan unghäst som jag aldrig ridit.
Ja ja allt gick ju väl men jag hade verkligen börjat slappna av för hon har skött sig så bra.
Bara att jobba vidare.....
Avslutade i alla fall kvällen med mina roliga tisdagselever. Mina ungdomar ä r störtsköna nästa vecka ska vi äta tårta innan de rider......vi hoppade idag och de var superduktiga.
Se om jag lyckas få in några hoppfilmer på bloggen. Nu är det läggdags.
Imorgon hämtar Sofia hem Rocco.
Drömhästen
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0