Lördagkväll i soffan!

Publicerat: 2013-01-26 Kl: 21:50:28 | I kategori: Allmänt

Ja här sitter jag nersjunken i soffan. Bara ett dygn kvar sedan är Sofia i Sverige igen. Hon längtar tydligen hem -till mor o far.....nej det var tydligen till hästarna och ridningen. När vi reste tillsammans (när de var mindre) så ville hon alltid hem till hästarna på slutet.
Själv klarar jag mig alldeles utmärkt utan hästarna när jag är bortrest även om jag inte skulle klara ett liv utan hästar.
Idag så vad det alltså tävlingskonferens på programmet som startade redan 9 i Kungsör.
Det var många på plats men få från Sörmland. Västmanland hade betydligt flera deltagare. Vi var bara respresenterade med 5  klubbar från vårt distrikt av 25!
Men en hel del matnyttigt bla en hel del om säkerhet på tävling och katastrofberedskap. Vi behöver knopa ihop en katastrofplan i klubben, så att man är väl förberedd när det är tävling.
Men det diskuterades också konflikthantering och värdskap. Tänk vad mycket ett leende och glada funktionärer påverkar en tävlingsplats.
Själv fick jag hjälpa till med passet om allsvenskan pga att jag sitter med i tävlingskommitten i Sörmland. Vi har fått en ny konsulent i distriktet AMA som nyss börjat och verkar mkt bra.
 
Hela dagen tog det i anspråk så det blev ingen ridning idag. Imorgon är det ju dags för ponnydressyr här och våran lilla Ronja ska ju tävla med Ebba.
Se om jag hinner med någon ridning imorgon. Nästa vecka är det ju hoppträning igen och denna gång har jag ju verkligen inte hunnit rida något på "mina" hopphästar varken dressyr eller hoppning. Men men inte mycket att göra åt.
 
Om 14 dagar är det dags för nästa konferans denna gång blir det med båt till ja Riga kanske. Denna gång är det en idrottskonferens där jag ska representera Ridsporten tillsammans med ordf i vårt distrikt samt Västmanland. Ska bli kul.
 
Nu är det dags att slå sig till ro.
Sofia och Ronja
 
Godkväll
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0