Härliga dagar!!

Publicerat: 2013-01-20 Kl: 15:46:24 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja då varsnart helgen snart över bara kvällslektionerna kvar + ett antal hästar som skall gå på skritten. Men jag kanske får hjälp med det när min jagande man kommer tillbaks. Idag har det varit kanonväder. Solsken hela dagen och ridbart väder.
Tänk vilken skillnad det gör när solen skiner man får faktiskt mera energi!
 
Har passat på att rida då det ska bli superkallt igen från tisdag. Så Demeter och Hera fick varsitt pass i ridhuset. Thaleia fick gå ut en sväng då jag fick sällskap av Charlotte o Jaqcueline.
Igår hade jag ju hoppkurs för ett gäng från Telia som skulle finslipa inför sitt Telia SM. Då fick Demeter gå med och hon var så duktig!
Så imorgon hoppas jag hinna rida hästarna igen så att de kan vila med gott samvete om det blir så där kallt igen. Jag rider inte om det är 15 grader kallt min kropp pallar inte det.
Idag har det släppts ihop hästar då vi fick en ny inackordering förra helgen . Det gick bra och har suttit och tittat på dem på em i solen när de farit runt och gjort upp vem som bestämmer och det blev väl ingen förändring då det är den yngsta hästen Milano som verkar basa i hagen.
Nu är ju snart 3 dagar avklarade utan både Sofia o Madde nu kommer kraftprovet denna veckan och nästa söndagkväll är Sofia tillbaks.
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0