För kallt för ridning......

Publicerat: 2013-01-13 Kl: 22:42:43 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Madde är duktig hon har lyckats lura med mig ut två dagar på raken i skogen. Nu gillar jag verkligen skogen i o f sig men hur kul är det att rida ut när det är antingen jätteskare att gå i, eller is som spricker och under blöt lera. Man fryser häcken av sig att skritta trots termobyxor mm.
Igår var det då Thaleia som fick äran att gå ut det är en modig dam som glatt traskar först och visar vägen trots sin ringa ålder nyss fyllda 4 om så  som man räknar hästår från och med 1 jan.
Den damen tror jag mycket på hon har hur mycket attityd som helst bangar inte för något och kräver ett ledarskap som är 150 %!
Planen är att hon ska starta här hemma i dressyr men även nu hoppas lite mera av Sofia för att starta längre fram i april- maj är det nog dags. Hon älskar att hoppa. Så vi rider henne alla tre lite beroende på vad för arbete och hur mycket hästar var och en har.
Idag blev det en tur med nästa sto med attityd Demeter!
Hon skötte sig alldeles utmärkt förutom att det var en massa hästätande rådjur i skogen. I alla fall börjar man känna sig "fit for fight" efter all halsont och feber och det lär behövas för att hinna med och rida alla hästar.
Imorgon är det ridhuset som gäller och även resten av veckan tror jag också.
Det är både hoppning och dressyr på tapeten.
Nu börjar nybygget bli klart uppställingsplatserna är klara så det är städning kvar lite målning samt diskbänk som skall upp får bli en liten invigning där men det blir nog när Madde o Sofia är hemma igen.
Ska försöka mig på lite bilder när det är uppstädat.
 
Så vad passar väl bättre än en bild där man ligger i en hängmatta i nästan 30 graders värme.........efter en kväll i ridhuset med hopplektioner
Godnatt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0