Lektionsdax!

Publicerat: 2013-02-19 Kl: 17:41:00 | I kategori: Allmänt

Äter lite rester innan jag ska ner i ridhuset och ha mammas två tisdagsgrupper då hon är iväg på möte i Katrineholm. Mkt möten och farande hit och dit när hon både sitter i Distriktsstyrelsen och distriktets Tävlingskomitté om jag fattat det hela rätt :)
Idag är det markarbete på schemat för först en ungdomsgrupp och sedan en vuxengrupp. Har hunnit rida lite mer idag, Thaleia fick pulsa lite snö på morgonen och Rangun tömkörde jag innan lunch. Han var verkligen superfin på tömmen så det känns ju på ett sätt lite trist att jag beslutat att ej starta på torsdag MEN dåliga resultat har vi gjort nog så nu blir det en koll innan vårens tävlingar.
 
På lunchen blev det lite instoppat på hemsidan med aktiviteter under våren. Bland annat ska mamma ha en en-dagars hoppkurs på långfredagen.
Mamma och Bossonmannen på hoppträning!
 
På em nu har mamma hjälpt mig och Fia med Rocco o Mille. Elton fick också jobba ett kortare pass på drygt 30min, hu vad han är kärv i början men så fort man fått fart på de där slappa bakbenen så går han som en klocka och jag avslutade med att rida igenom LB:1. Ganska enkelt :)
 
Kram på er
Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0