Inte ledig söndag men en ledig em :)

Publicerat: 2013-02-17 Kl: 20:29:48 | I kategori: Allmänt

Ja vintern vill ju inte ge med sig riktigt jag sov i alla fall lite längre idag. Det var väldigt segt att komma igång imorse helst hade jag nog stannat kvarinne o latat mig men det var ju lite att mocka + att det alltid finns en massa hästar att rida.
När jag mockat utestallet så fick det bli ett pass på Hera helst hade jag nog ridit ut med Sofia men hon hann inte vänta på mig .....så det fick bli ridhuset igen. Men det gick riktigt bra. Det behövs att rida i ridhuset också och med tanke på underlaget så är det lättare att rida i ridhuset det är ju is under all snö.
Heras galopp är ju väldigt stor och det gäller att få fram henne ordentligt och det fick jag verkligen idag. Hon börjar mer och mer gå "själv" men man får alltid börja med att skrämma igång henne.
Men sen så kom jag äntligen ut i skogen! Demeter fick ut och pulsa i snön tillsammans med Sofia o Pommes. Det var välbehövligt och hon var väldigt pigg vi tog en runda upp i Histaskogen och det var bra mycket snö för dem att jobba på i.
 
Sedan fick ju slänga oss iväg till E-tuna för att gratta Anders och nu är jag nyss inkommen från mina söndagskvälls lektioner. Alla var så duktiga vi hade markarbete och det var först cavaletti arbete för att sedan träna lydnad och kontroll galoppera in på ett hinder ca 60 cm bryta av till trav och sedan cavaletti och så småningom så fick det bli ett hinder som travhoppades och efter hand höjde jag upp det när de fått in tekniken med att göra övergången till trav och inte bli kvar i handen före travhindret.
Nyttig övning som de löste galant. Hästarna var superduktiga också + att de skötte sig när snön kana ner från taket........
Ny vecka imorgon och nya tag.
Vackra Hera!
Godkväll
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0