Full gas fram till jul!

Publicerat: 2013-12-12 Kl: 18:59:40 | I kategori: Allmänt

Härligt att ha semester men härligt att komma hem också. Skulle ha svårt att klara ett liv utan hästar. Idag har jag ridit båda mina guldklimpar och som jag misstänkte har kroppen protesterat lite idag. Alla muskler har ju fått vila ganska länge. Har även passat på att ta massage under semestern, det är ju så billigt i Thailand ca 65 kr för en timme, helt ok. De sista 4 dagarna så blev det varje dag för samma massör. Superbra var hon och om man vore där en längre tid så kanske gamla skavanker försvinner?
 
Madde o Sofia har ju skött verksamheten på bästa sätt när vi varit borta och även bokat upp i princip hela vårterminens helger. Det blir inte så mycket tävling för min del i alla fall,  mycket kurser är det inbokat.
Tur att det är så kul att ha kurser!
Så det blir till att börja boka hösten 2014 roligt att det är sånt tryck på kurser.
 
De närmsta veckorna kommer bestå av ett enda firande....i vår släkt så fyller nästan alla år i december i år är det även jämna födelsedagar en 40-åring och en 70-åring. Ja det är inte jag som fyller 40 jag är ständigt 25 (tror jag). Extra kul att Sofia skaffat pojkvän som också fyller i december så totalt 6 st + Madde som fyller 29/11 nästan december.. så är det jul snart. Bara 13 dagar kvar och jag har faktiskt handlat mina första julklappar idag. Rekord!
 
I år är vi ju hemma mycket tidigare än vi brukar så nu hinner man kanske "pyssla" lite innan jul. Ingen julgran blir det i år dock en bock som jag ej fått hem ännu men hemgjord superfin.
 
Idag har min käre man gjort en god insats och räddat livet på en dovhjort! Den hade trasslat in sig i staketet i sommarhagen så Jocke och grannbonden hjälptes åt att få loss den.
 
Nu är det lektionsdags!
God kväll
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0