Det blir sällan (läs aldrig) som man tänkt sig..

Publicerat: 2013-12-02 Kl: 22:20:18 | I kategori: Allmänt

Nä blev inte en måndag som jag hoppats på.. Fick hastigt planera om då vår fantastiska stallhjälp blev akut magsjuk och ej kunde komma fick vi ytterligare 17 boxar att mocka plus fodring och sopa/kratta. Tur i oturen så har vi ju extra hjälp av Johanna denna veckan. Jobbigt för henne att rivstarta med galet mycket stalljobb men men sånt är livet och alla stallar var klara till lunch.
 
Glömde såklart att skriva ut alla inbjudningar jag gjort färdigt som skulle sättas upp så det blir prio ett imorgon på lunchen! :/
 
Han iaf med tre hästar på em. Rocco som jag ej ridit sedan i tisdags kändes som en gamal ko till en början, seg och inte speciellt spektakulär men efter ca 20min kom han igång och verkade dessutom tycka det var kul att få göra annat än att gå i hagen. Imorgon blir det longering och så rider jag igen på onsdag innan han ska på vet-check hos Axel på torsdag.
Rangun har jag ju hunnit med lite mer än Rocco men även han ganska oriden, blev en hel del galopp i lätt sits så han fick sträcka ut och komma igång. Blir nog samma plan för honom fram till tor då även han  ska till Axel, ev kanske han får gå ut något beroende på hur underlaget ser ut men imorgon skulle det visst vara lite mildare vad jag förstod.
 
Sedan fick även Thaleia ett kort pass i ridhuset - mycket motspänstig efter för många dagar utan motionering :/ Imorgon blir det förhoppningsvis en annan känsla och jag hoppas på att hinna klippa henne denna veckan!
Bell's Thaleia
 
 
Mina söta barn fick rida barbacka vilket de blev överlyckliga över och det gick verkligen över förväntan, superduktiga och riktit bra balans. :D
Som tur var hade Carina E som är vikare för mamma på måndagar tillfrisknat så hon kom och kunde ta mammas tre grupper på kvällen också. Jag hade ju bokat in middag med Anders familj då de också ville fira mig lite, hade ju blivit trist om inte jag var med liksom :P Fick presentkort och sminkning på Make up store!! Superkul och hoppas kunna nyttja det redan i helgen då det tydligen är storslagna planer för lördagen.. :)
 
 Jag tycker det är superkul med smink så det var en toppenpresent!
 
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer
Postat av: Emelie

Johanna, är det hon den korta tjejen som alltid är så glad?
Ska hon börja jobba hos er på ekelund? :)

2013-12-06 @ 16:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0