Vilka dagar.....

Publicerat: 2013-08-18 Kl: 20:57:03 | I kategori: Allmänt

Oj oj det har varit full fart de sista dagarna. Sista lägret avslutades fredag em innan alla åkt startade nästa kurs bästa Siv o Haking var här i ridklubbens regi för funktionärskurs. Så det dressyrades i ridhuset och hoppades på utebanan. Lördag em så var det programridning för Gunilla Å.
Alla pass mkt roliga o givande.
Men lite tufft schema då jag även skulle hinna med att laga mat åt 20 pers.
Sent blev det i fredags också.
Men hästarna har gått mkt bra helnöjd med både Demeter o Jaqueline även om jag fick mark känning under hoppningen. Men det var ju mitt eget fel man lär sig den hårda vägen.
Avslutade sedan helgen super med en tripp till fantastiska vänner som bor alldeles för långt bort. Så jag har precis landat på Ekelund. Idag har jag alltså varit LEDIG! Vi har varit en sväng ute på sjön idag ätit god mat, igår svenska kräftor i mängder sällan ätit så goda kräftor. Vi åt till midnatt....
Så nu hoppas man att batterierna är laddade till en fullspäckad vecka. Sofia ska ju vara ledig några dagar så vi andra kommer nog ha fullt upp.
Har dessutom extra kurs både lördag o söndag nästa helg.
Ridskolan startar ju imorgon kväll så alla hästarna ska hem från Åbykvarn. Men det får nog bli transporten som får rulla annars blir det många vändor att gå om jag o Madde ska leda hem16 hästar
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0