Teknikens under!

Publicerat: 2013-08-15 Kl: 22:32:51 | I kategori: Allmänt

 
Hm dagens teknik är inte så lätt i alla fall om man är helt ointresserad av datorer och mobiler. Har precis försökt att lägga över bilder o film från mobilen på egen hand (då ingen av döttrarna har lust att visa mig). Avslutade ganska snabbt då jag inte fatta hur jag skulle göra.
Har ju även fått ny dator som det skall installeras program i.....hur kul kan det vara?
Få se om brorsan förbarmar sig över den biten.
Har precis varit ner hos de fantastiska lägertjejerna som satt och tittade på film samt smaskade popcorn. Naturligtvis var det en film om en galopphäst.
Konstigt att hästtjejer tittar på hästfilmer......
Imorgon är sista dagen det blir kadriljträning på förmiddagen och efter lunch så är det dags för uppvisning. Kadrilj och banhoppning.
Idag red "mina" tjejer dressyr på fm och hopp på em. Super duktiga är de och roliga att instruera. Själv har jag bara orkat rida 1 häst idag - Demeter lite lösgörande arbete inför morgondagens dressyrpass för Siv.
Jag o Madde har varit själva idag mesta tiden och det blir lite tufft då att även hinna rida något. Så jag la ner det projektet får ta tag i det nästa vecka.
Det lär ju bli fullt upp med ridlägeravslutning och sedan funktionärsträning då ridskolan även skall sköta maten och boendet. Så jag åker o handlar imorgon fm så får Madde ta tjejernas ridpass.
Samt förbereda maten det blir ju ett 20-tal som skall äta......man lär nog vara mör på lördag eftermiddag.
Jocke han har "semester" nej han jobbar dygnet runt för det är trösktider. Vårt företag sysslar med det mesta och det innefattar då även maskinkörning. Jocke tröskar då på en stor gård och det verkar som han njuter av detta tröskan är gigantisk stor och jag tror att han tycker att det är skönt att slippa hästarna....
Nu ska jag fixa material till Mälardagen i Strängnäs på lördag då ska nämligen ridklubben vara på Västerviken och göra reklam samt ha ponnyridning med Jazza.
Ska ju tydligen komma regn på lördag men meterologerna har ju haft fel hela sommaren så då får vi väl hoppas att så är fallet på lördag också.
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0