Sjukstuga....

Publicerat: 2013-08-27 Kl: 23:20:15 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Idag var det då Erik hoppning igen. När jag gör iordning "mina" hopphästar så har Jaqueline gjort sig illa under natten. De går fortfarande ute då det finns gräs kvar och är så varmt. Svullen i ena hasen och små skrapsår på insidan andra hasen.
Ingen hoppning för henne. Har kylt den där hasen många ggr idag. Som det såg ut ikväll så tror jag att det snart är över.
Så det blev bara hoppning på Bosson för mig. Mentalt kändes näst sista rundan så där då jag åkte av på Haking träningen. Men sista rundan så kändes det som vanligt igen.
Tur att jag ska på konferens fredag -lördag så det blev ingen hoppning i Strängnäs för mig i år. (Behöver boosta upp mitt självförtroende igen)
Jag brukar ju inte hopptävla speciellt mkt, i år har det bara blivit två ggr  pga tidsbrist och Strängnäs har jag varit nu varje år ett tag.
Men  får väl hopptävla mer nästa år.
Min höst ser tjock ut med kurser på helgerna det är nu i september som jag har några kursfria helger annars är det varje helg utom allhelgonahelgen.......
Så det blir till att ägna sig åt att träna hästarna. När tävlingarna är över för Demeters del så skall jag fortsätta med bytena igen. Kul att hon har utvecklats så mycket speciellt i galoppen.
Madde hoppade Mr Magic idag eftersom Elton ej är ok. Han hoppade super och Erik tyckte mycket om honom. Samt att han påminde mycket om Simsalabim.
Saknar Simsalabim - förstår att det finns en regel om att hingstar ej får gå på ridskola men han hade kunnat gjort det. Tänk Sofia var nog bara 13 när hon började tävla honom och han skötte sig alldeles utmärkt. Dessutom fick de som kunde rida honom vara med ibland om jag själv hade lektion och han brydde sig ej ens om stona var brunstiga. Vilken fin häst!
Men hans pappa Troll var lika dan. Hade en rid skole elev som "hängde" mycket i stallet på den tiden och hjälpte till hon fick åka o hopptävla honom när han var gammal i Junior Cup distriktsfinal som då gick på Stjärnholm. Han hoppade runt som en klocka.
Men vi ska lägga mer arbete på Mr Magic innan han börjar på ridskolan. Så ni får vänta ni som går och "suktar".
Sovdags
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0