Silver blev det!

Publicerat: 2013-08-26 Kl: 22:18:22 | I kategori: Allmänt

Hallå hallå!
 
DM silver blev det igår för mig och Rangun i senior DM som gick av stapeln hemma hos Nina och Gnesta Ridklubb.
 
 
Min kämpe!

Jag vet att man inte ska säga "OM" men det är ju så små marginaler i denna sport! I klassen, MsvB:4, hamnade jag återigen på "jumbo-platsen" dvs första utanför placering och det var väl knappt 1poäng som avgjorde det. I DM'et hade jag bättre lycka då poängen räckte till en andra plats men fortfarande så var det ju bara ett fåtal poäng ifrån vinst..
Jag är iaf nöjd med Rangun, från början hade jag tänkt stryka mig då jag tycker att utabanan där tävlingen gick inte alltid har så bra underlag. men de skötte banan så fint under helgen att jag ändå valde att starta och det var väl tur :D
Jag var inte så nöjd med ritten då jag kom ut från banan då jag upplevde att all framåtbjudning försvann då jag gick ut ifrån framridningen och att jag verkligen fick RIDA för att ta mig igenom. Men Nina tyckte han såg finare ut än hon någonsin sett honom och Gunilla som var en av de tre domarna tyckte han var jättefin så jag ska kanske inte vara alltför självkritisk :)
 
Roccanboll skötte sig riktigt bra. På lördagen blev det lite stolpe ut i galoppen då jag fick omslag i första förvända som jag snabbt rättade men det föll isär igen och jag han rätta det ytterligare en gång, blev dock en 2:a där och med koeff 2 blir det ju ganska kännbart :/ I nästa galopp blev han toanödig i slutet av mellangaloppen så då blev det avbrott och så blev vägen till förvända pannkaka och även här ett omslag men blev iaf en 4:a..  Slutade på knappt 64% och andra utanför placering.. Han fick en del 8:or vilket var kul :)
Igår gick det bättre och på den banan har han dessutom aldrig heller gått så det är jag väldigt stolt över. Fick ett stort misstag i ena förvända galoppen även här men vi slutade på 67% vilket räckte till en andra plats efter ingen mindre än Christina på "Limpan"! Ska man bli slagen av någon ska det väl vara ens elev då ;P
 
Vilket uppsving de två gjorde efter lördagens start där ponnyn inte alls var med på noterna! Superkul :)
 
Nöjda brudar och hästar!!
 
Tusen tack till Christinas mamma Marie som var chaufför och hjälpreda under helgen, Nina för hjälp på framridningen igår (på lördagen hände en olycka med ett ekipage så hon följde med till akuten) och såklart Lina Dolk som så snällt lånade ut sina fina stövlar till mig igår då jag åkte ifrån mina hemma i sadelkammaren :P

Måste även tacka bästa pappa hovslagare som fixade Ranguns framtassar så han fick på sig nya "sportsulor" till tävlingsstarten :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Kalasbra!!!! - duktiga ryttare och fina pållar!

Vad snäll hon är Lina Dolk/ Ebba har oxå fått låna hennes stövlar då Ebbas sröveldragkedja sprack sönder/ ingen silvertejp fanns heller tillgänglig men en hel tävlingsplata med ridstövlar i olika storlekar !!
Kram Carina O

2013-08-26 @ 22:45:49
Postat av: Ann

Hm Lina måste undra över Mariefredsryttare med stövel problem.....

2013-08-26 @ 23:21:38
Postat av: Anonym

Ha ha - ja verkligen!! // Carina

2013-08-27 @ 07:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0