Semester..

Publicerat: 2013-08-19 Kl: 21:49:50 | I kategori: Allmänt

.. för Fia iaf.. :/ Idag åkte hon och killen iväg på kortsemester till på torsdag,hade gärna följt med - var sjukt trött då jag lämnade dem vid tåget på em. Men men bara åka hem och skynda att få hem alla lektionshästar innan lektionerna, jag skulle ju ha en privatlektion kl.16 också!
Hejja hejja!
 
Har tänkt försöka göra några innehållsrika vettiga inlägg här framöver men vågar ej lova när eller hur :P Har äntligen fåt ändan ur igen och börjat på gym! Det gäller att vårda sin kropp om man ska orka jobba o rida som man gör. Gick ju på pass för ett par år sedan men det rann ut i sanden efter ett tag, trotts att jag egentligen tyckte det var sjukt kul - men tiden räckte liksom inte riktigt till heller kändes det som.
Nu har Anders börjat gymma sedan nån vecka så nu har jag alltså tagit upp träningen men denna gång är det gym som gäller, vore kul att gå nått pass där jag var tidigare också nån gng då och då men får väl se vad man hinner med.
Ikväll har jag kört mitt tredje pass sedan i torsdags! Benen fick ta mest idag så de är lite små-ömma nu :P Den där Rocco ska minsann inte komma undan för att orken tryter hos matte inte!!
 
 
Weeihoo!!
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0