Inspirationsdag :-)

Publicerat: 2013-08-22 Kl: 23:32:16 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Vilken dag vi haft idag jag o Madde. Vi jobbade på i 100 km/tim i morse för att snabbt komma iväg. Målet var Lejondals gård där jag skulle provrida en häst hos Martin Å och passade då på att ta med oss Demeter o Rocco för att få lite hjälp av bästa Siv!
Så kul att få inspiration då Siv red en häst när jag värmde upp o Martin en hel massa hästar under tiden. Man lyfter sig själv när man ser bra ridning.
Min pärla blir bara bättre o bättre så fin var hon idag och inget spänd utan helt ko lugn. Hann även se lite när Madde red o Rocco såg så fin ut också.
Därefter red jag hästen jag skulle titta på jätte fin var den men nog lite stor för mig. Skulle tydligen hoppa bra också.
Sedan lunchdags i solen ett helt gäng var vi som åt i solen då Rebecca o hennes mamma var på plats så vi fick träffa dem också. Rebecca hade bakat supergoda muffins var nog de godaste jag ätit.
Sedan blev det bråttom hem och vi var på plats 20 min innan lektionerna började men det var det värt.
Känner mig inte ens trött faktiskt. Har avslutat kvällen med att se fantastisk dressyr på TV. Så har Sverige tagit brons idag i hoppningen också super kul. Såg nyss Jens på TV han har en otrolig förmåga att fokusera och ladda om idag red han som i förrgår när det gick så bra.
Nu så väntar kudden
God natt
Ann
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0