Ingen tid att blogga igen...

Publicerat: 2013-08-04 Kl: 22:41:39 | I kategori: Allmänt

Hejsan
Helt slut efter 3 intensiva tävlingsdagar samt även lite party. Fredags 50 års fest och igår den traditionella grisfesten på Räfsnäs...
Tävlandet har verkligen gått upp och ner. Demeter har varit så duktig. Men oj vad trött hon var idag. Det var en kämpa ritt i LA:4 med många missar som kostade poäng men domaren verkade gilla henne då jag fick väldigt många i mitt tycke 6,5 o 7.
Hoppas det ej blev för mycket nu får hon ta det lite lugnt och vila från dressyren. Hon debuterade i LA:3 och LA:4 har aldrig gått ett meeting och så var det så varmt.
Rangun har ju varit den stora lyckan placerad alla 3 dagarna och en fin andra plats i cupen. Misstänker att Madde rapporterar mer om sin prins när hon får tid.
Elton har också varit mkt duktig två LA har han gått på 61 + om jag minns rätt. Idag fick han vila....fin lektionshäst och bara 6 år.
Busen Rocco har ju gjort allt! Fredagen utgick de och igår tänkte Madde ge upp inne på banan men fick till det till slut och fick trots mkt "ofog" fina siffror i övrigt och idag äntligen placering!
Så fin den hästen.
Men sliten är man allt efter att åkt med så många hästar 3 dagar. Idag hade vi i alla fall mkt bra hästskötare som även hade bullar från Anna´s hembageri med sig! De är så goda att man inte kan låta bli att äta.
Bilder får Madde lägga in och utförligare rapport.
Fina tävlingar som Gripen anordnade i alla fall och kul ide´ med alla cuper men hur de orkar fattar inte jag med så mkt starter.
Vi kom hem vid 19.10 tiden så Sofia och Jocke fick starta up det första lägret. Nu kommer jag sova ovaggad
God natt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0