I'm back!

Publicerat: 2013-08-12 Kl: 22:29:41 | I kategori: Allmänt

Efter nästan 1,5 månads bloggvila för min del är jag nu tillbaks.. Blir med en liten bildserie ifrån förra helgens varma tävlingsdagar hos Gripens RF.
 
 
Sir Elton
 
 
 
 
 

Han var anmäld till LA-cupen LA:1, LA:3 & LA:4. Red på knappa 62% de två första dagarna och valde sedan att låta honom stanna hemma sista dagen då han behöver mer styrka för att orka. Så mycket jobb har jag lagt på det de senaste veckorna. Får se om han får följa med till Gnesta i slutet av augusti.
 
 
San Rocco
 
Bästa teamet! Måånga flaskor vatten tömde jag under tävlingsdagarna.
 
 
 
 
Rocco var anmäld i MsvC-cupen men efter en bedrövlig start med dålig framriding på fredagen utgick jag, lördagen lyckades jag lotsa runt hästen och fick iaf närmre 58% vilket jag var mäkta imponerad över med tanke på hur det känts. På söndagen valde jag att istället rida LA:4 då den är lite enklare än MsvC:2 samt att jag helst ville rida inne. Detta gick över förväntan och vi blev 6:a på dryga 64% (lite snålt kan jag tycka - men men)
 
 
Mitt stora hjärta stod för helgens bästa känsla och LYCKA! Vilken come-back! Gick super på fredagen i MsvB:2 och där blev vi 6:a, på lördagen kändes det lite sådär i MsvB:3 men vi fick ändå fina siffror och blev även här 6:a. En stor miss kostade mig många procent och såklart placeringar då jag fick 0 på ett byte med koefficient 2. Gjorde en superfin galoppökning och när jag tog tillbaks honom inför bytet blev det trav och både kropp och hjärna var för slow och trött för att hinna rädda situationen (red ett mastodontprogram på Rocco bara 50min innan min start på Rangun - blev ju sådär timat i värmen) :/

På söndagen gjorde vi ett nästintill prickfritt program i MsvB:4, självklart många sakor som fortfarande ska förbättras men inga grova missar den dagen. Inte så ofta som känslan och poängen stömmer överens men nu så! Vi blev tvåa i klasse på dryga 66% (efter ingen mindre än Lomumba Havdal som är Per Sandgaards Grand Prix häst som fick ganska exakt 1% mer än oss)
Med dessa fina poäng blev vi även 2:a i MsvB-cupen!! Lycklig tjej och nöjd häst (ända tills han insåg att han skulle kläs ut till "julgran" med alla priser!) Man ska inte tänka "OM" men är ju ändå svårt att låta bli, vi hade faktiskt vunnit det där meetingpriset om jag inte missat det där förbaskade bytet på lördagen för det skillde bara en ynka procent mellan mig och vinnaren. :D
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0