Hoppningen igång igen!

Publicerat: 2013-08-13 Kl: 23:27:26 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Sitter här sent vid datorn igen o kollar tävlingar bla i höst och det ser ju inte så ljust ut för egen del. Jag är uppbokad nästan varje helg med olika kurser. De få dagarna som jag skulle kunna åka är det inga lämpliga tävlingar på.
Kommer nog iväg på en dressyr till i alla fall. Hade velat åkt och hoppa något också men det ser tjurigt ut. Vill ju ej dra iväg för långt för att hoppa.
Strängnäs har ju tävling 31 augusti och där har jag ridit de sista åren men i år är det konferens med Sörmlandsdistriktets och Västmanlandsdistriktets styrelser på Strömsholm.
Men tror att Sofia ska "låna" min dressyrpålle då.
Idag satte i alla fall hoppträningen igång med Erik. Jag tycker alltid att det är lite jobbigt att hoppa efter ett långt uppehåll. Har i och för sig hoppat Demeter några ggr men det är allt.
Det gick superbra och var hur kul som helst. Dessutom var det mkt bra uppvärmningspass innan hoppningen och båda hästarna blev fina men idag var nog Bosson bäst på backen han hade så lätt för att trava långsamt och bära sig utan att rinna iväg. Tänk vad han har utvecklats.
Sedan gick det ju mkt bra att hoppa på båda och Jaqueline var mycket pigg idag men lycklig kändes hon!
Alla hästarna hoppade bra det var en bra övning vi hoppade bana med olika linjer och en kombination med två galoppsprång.
Till helgen är det ju mera hoppning när MRK har funktionärsträning här då ska jag hoppa igen och även vara med två pass på dressyren.
Lägret rullar på bra och det blev två jämna och bra grupper så Madde o jag har varsin. Idag har vi hoppat och ridit i skogen imorgon vill de rida dressyr och rida ut igen.
Flera av tjejerna har varit här förut så det är så kul när de kommer tillbaka till oss på Ekelund.
Sovdags.
God natt
Ann
 
Kommentarer
Postat av: belinda karlsson

Hej :) Ann, ni köpte en häst av mig för inte alls länge sen, ni köpte shadow13,jag undrar bara hur det går med han om han sköter sig osv :)skulle vara kul att veta ?
Mvh belinda

Svar: Hej han har skött sig bra men just nu har han fått en spark på ett framben han är inte halt men har ett sår som vi sköter om varje dag. (det tycker han inte om så vi får vara två) han går alltså i stora flocken och har en kompis i Mr Magic som också är ny. Finns en film på vår facebook sida där Madde rider honom precis innan skadan. Tror att vi kan rida efter helgen igen. Så ska han försiktigt skolas in på ridskolan. Den startar nu på måndag. Han har faktiskt gått med på ett läger och det gick mkt bra! Du får gärna komma och hälsa på honomAnn
Ekelund

2013-08-15 @ 09:08:29
URL: http://nattstad.se/shadowsflocka
Postat av: belinda karlsson

Åhh gud vad kul att det går så bra :) haha aa han är lite känslig med sina ben speciellt fram säkert från Tyskland, hoppas de går bra med lektionerna sen också :) kommer gärna nån gång o hälsar på :)

2013-08-16 @ 11:10:05
URL: http://nattstad.se/shadowsflocka

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0