På tåget mot Göteborg!

Publicerat: 2013-04-25 Kl: 08:27:25 | I kategori: Allmänt

05'40 gick tåget ifrån Läggesta i morse :/ tidigt! Men nu är vi iaf på väg - hela familjen Holmqvist o Anders såklart. .  Tåget rullar just ifrån Skövde. Ska bli kul och framförallt inspirerande att komma iväg och se så många fina o duktiga ekipage! Extra kul att vi har så många svenska ryttare med i startfältet :)
 
En del shopping lär det väl bli också, jag behöver ett par nya vardagsstövlar då mina bruna är supernötta och trasiga på insidan. Älskar verkligen dem MEN jag har bara haft dem i drygt ett år så frågan är om jag verkligen ska sattsa på likadana?
Även en ny hjälm behövs - är sjukt less på den fruktansvärt fula vardagshjälmen jag har. Ser ut som en svamp i den (beställde ifrån nätet en som jag trodde var samma jag hade innan) Nina kallade mig för super Mario :/ haha
 
Ska såklart hinna med lite kvalitetstid med Anders och övriga familjen plus att Christina kommer också! Loveli :D 
 
På hemmaplan är det Carina Lindström som håller ställningarna och jag har bett Ebba att ta lite extra hand om mina tottosar :)
 
Tror detta är första inlägget ja gör ifrån den här mobilen,  fungerar det bra och även att ladda upp bilder ska jag försöka uppdatera med vad vi hittar på och får se under helgen :)
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0