Hoppning!

Publicerat: 2013-04-09 Kl: 21:55:51 | I kategori: Allmänt

Åhh vad roligt det var att hoppa idag!! Först ut var Elton som kändes fin och Erik höjde ett av hinderna "i smyg" vid vår sista runda - Hu vad högt men jag hoppade det hela två gånger utan att klaga :P 1.05m låg det på!! Duktig liten tjockis Elton!
 
Sedan var det Demeters tur och även hon gick bra även om hon låg på väl mycket till en början. Så med två bra pass avklarade fixade vi färdigt det mesta i stallet och tog lunch. Efter lunch-break göra klart det sista i stallet innan intag av hästarna. Rangun hade rullat sig i leran = vattenslang på benen och sedan promenad på skritten för att torka innan jag borstade resten av hästen. Rocco hade hållit sig på benen och blev fin på en enkel borstning innan ett dressyrpass i ridhuset - kändes bra! Men det gör det ju typ alltid dagen/dagarna efter träning för Nina så det gäller ju att hålla kvar ridningen och känslan längre än två dagar.
 
Jag & syster gjorde en stor vår-rengöring av Poseidon också då Monica Ledin kommer imorgon och det vore trevligt om han var lite fin i pälsen plus att han hade ju gjort en alldeles egen ler-inpackning som ingen av oss hade lust att stå med borste för att få bort. Schamponering fick det bli! och han nöjt och verkade väldigt nöjd :)
 
 
Skyndade hem för att hinna förbi Hööks innan stängning då det mindre paret boots jag köpte förra veckan var för små :/ Pommes & Thaleia har ju så små ben/hovar men dessa blev för små så nu testar vi Large ändå..
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0