Snart dags för lektioner.

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 16:28:00 | I kategori: Allmänt

Ska snart gå ner och ha en lektion för fem gulliga tjejor idag ska vi ha ett dressyrpass. Det har varit fullt upp hela dagen med Erik träning här på morgonen vilket också gick super båda mina hästar kändes fina fick prova ett nytt bett på Mille också. Har jätte svårt att hitta ett som ska passa honom, Erik hade med sig några så ska testa lite. Det har ju inte gått så bra med Mille de senaste två tävlingarna för två helger sen vägrade vi ut oss i båda klasserna, vilket var väldigt länge sen får dock ta på mig det i första klassen iallafall hann inte rida fram ordentligt. Han är ju ganska stor så behöver ju komma igång innan han svarar till hundra för hjälperna. Andra klassen kändes han dock super de första hindrena sen blev det missförstånd och då var alla hinder jätte läskiga... suck
I helgen som var så var resultatet mycket bättre två ner i 110 och ett i 120 men det kändes inte så bra. Men det är bara att träna vidare det ska bli bra!!

Kolibri är helt återställd sen hennes vrickning för en månad sen och känns väldigt fin nu, nästa tävling för båda blir om två helger.

En liten uppdatering från Sofia ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0