Otur :/

Publicerat: 2012-09-10 Kl: 20:54:18 | I kategori: Allmänt

Jag har skaffat mig ett svart/blått finger :/ Sjukt ont.. När jag skulle rida sista hästen idag var jag visst lite ouppmärksam då jag öppnade boxdörren och "glömde" släppa dörren i tid så långfingret på högerhanden blev klämt. Det gjorde inte så ont just då det skedde men på några sekunder svartnade det sedan för ögonen och jag skyndade till sadelkammaren för att kyla i kallvatten! Det var en enorm smärta ända ut i handleden :S
Lyckades iaf samla mig, tränsa och rida den lilla ponnyn - Ronjah. Mamma red idag Grappan - såg väldigt proportioneligt ut får jag lov att säga. jag sa till henne att hon kan ju skaffa sig en riktig dressyrponny istället för häst.. haha
En dröm jag har är ju att utbilda fina ponnys som sedan duktiga ponnyryttare kan ta över och tävla :D
 
Rockii
 
Idag hade mina måndagsbarn hoppning igen och de var återigen kanonduktiga! jag hade även med Ronjah för första gången och det fungerade mkt bra :)
Mamma hade tömkörnings-race med Rangun, Hera & Thaleia imorse. Rocco fick sig ett dressyrpass efter lunch och det gick väldans bra! Tyvärr missade mamma nästan hela passet :/  Elton fick lite dressyrjobb före lunch och vi red igenom LA:1.
Imorgon är det Erik hoppning igen! Då blir det bästa Elton som ska få hoppa (han är kanske inte bäst på att hoppa men ja älskar honom ändå!) Får se om det blir nån mer häst ockås, det är ju två grupper..
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0