Ont i halsen - höst

Publicerat: 2012-09-24 Kl: 23:01:01 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja nu är hösten här på riktigt dunjacka o långkalsonger var det på ikväll när jag hade lektioner. Måste köpa något bra att ha på fötterna också som går att gå i!
Har någon ett bra tips?
 
Idag har jag hunnit med att rida en elevs häst, Arro Bell o Thaleia. Em viktes åt pappersarbete Madde ville att jag skulle tömköra en häst men man känner sin kropp så jag backade.
Halsont o ont i kroppen. Måste hålla imorgon: först är det hoppträning för Erik - family Holmqvist hoppning blir det nog imorgon som det verkar.
På kvällen kommer Cilla Hansson hit och visar Working Equitation och jag tror att jag måste vara med och rida. Hon kommer att rida sin hingst Ruby Glow som hon tävlat EM och tror även VM (kan ha fel). Cilla vill ju även ha med en tävlingsryttare på häst som rider "högre" dressyrklasser och ett ekipage som rider lägre tex LC-LB. Så då får jag nog lov att rida Arro Bell den andra ryttaren blir Lisa Frisch på sin foderponny Sirocco. Det börjar 18.30 så välkomna dit arrangör är MRK.
Hon vill ha ett ekipage som stabilt byter galopp tex och gör allt i galopp i de svåra klasserna så sker ju övningarna i galopp och det är då mkt galoppombyten. Sedan är det ju bra om hästen inte ser spöken överallt då kan det ju vara svårt.....
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0