Motvind - milt sagt..

Publicerat: 2012-09-19 Kl: 22:01:29 | I kategori: Allmänt

En lång tid i mycket motvind har det varit och inte blev det bättre.. :/ Smått kaos på alla håll känns det som.
 
 
 
Jag hade iaf en lyckad lektion för en av mina elever idag på em - mkt nöjd tjej :) Idag har vi (pappa & Andreas faktiskt) äntligen kommit igång med boxbygget i utestallet där det ska bli två stora boxar. Nästa vecka kommer en byggfirma och kör igång med "värmedelen" där det ska bli två sköttselplatser samt sadelkammare med fler stora skåp till privathästarna då de i den "gammla" sadelkammaren inte räcker till. Så nu kommer det faktiskt att bli skåp "över" vilket är bra så vi kan ha lite utrustning till unghästarna som står i utestallet.
Längtar så tills detta är färdigt och man kan fortsätta med nästa projekt - pappas EGNA hovslageri. Där han kan sko och vara ifred utan att folk och hästar ska förbi och han kan ha all sin utrustning på en och samma plats. Synd att allt kostar i denna värld.
Min dator verkar vara i det närmsta dödförklarad - tyvärr.. Därför skrev jag inget igår heller, nu har jag snott till mig Anders. Har en kompis som är lite mer insatt och han säger att man måste ominstallera hela datorn :/ Tur att jag köpte det där stora minnet som jag har alla mina bilder på - tyvärr lär ju alla bilder ifrån ca 2månader tillbaks vara borta för evigt. Får se om det går att göra något.
 
 
Juste! Vad gäller bettet så fick jag svar igår "- Ej tillåtet" MEN imorse fick jag ett nytt där Mats (som är svarar på dessa frågor på förbundet) ursäktade sig att han haft lite bråttom och tagit fel så DET ÄR TILLÅTET.
Snurrig blir man :P
 
Nu ska jag sova och hoppas på en bättre morgondag, då ska jag först förbi Strängnäs och hämta en av mormor & morfars bilar eftersom vår ena ska skrotas efter förra helgens problem i Katrineholm (!) där fia blev fast. Så jag kan få med mig Rangun till Axel för en genomgång.. Känns lite scary att hitta dit osv i Täby men det jag r mest orolig för är att han inte ska vilja åka transporten för han är inget stort fan av att gå på ramp in. Fattar inte varför det ens tillverkas sådana transporter fortfarande :/
I vår transport är det aldrig något problem men då jag fick låna en "vanlig" till en tävling för ett par år sedan höll jag på att inte få med honom hem :( Ev följer Lena med så då har jag lite lasthjälp i värsta fall..
 
God natt
Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Datorer... dom ska bara fungera. Jag har en skärm men tyvärr bara skärm som du kan få , finns ett chassi, moderkort etc oxå men det blir inte en laptop utan en stor dator, med en jättefläkt hi hi ! Det är en här i familjen som uppdaterar sin dator- det är inte jag... hi hi
Carina

2012-09-19 @ 22:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0