Måndag o ny vecka

Publicerat: 2012-09-03 Kl: 23:04:13 | I kategori: Allmänt

Började dagen med att tömköra - tufft jobb var det men hoppas att det ger resultat...bra att emellanåt arbeta hästarna från marken. Krävs lite styrka ev en själv eller kondis......

Arro Bell var nästa på tur har ej hunnit med honom i helgen. Red på träns oj så fin han var eller är ska man väl säga. Hämtade sedan Demeter och ett pass i ridhuset fick hon kunde väl behövas efter gårdagen. Imorgon så får hon hoppa med Sofia. På lördag är det ju hopptävling i Strängnäs och då ska hon gå en klass.

Demeter var riktigt fin och jag red mkt övergångar och tränade även galoppfattningar från skritt som gick riktigt bra. Efter lunch så red jag en inackorderingshäst som vill ha hjälp med utbildningen av hästen. Kul tycker jag denna gång så red jag i min egna sadel som faktiskt passade mkt bra. Den ligger bra på många hästar. Men numera så bor den i huset. Trots vägbom och låsta dörrar. Samt inlåsta tjuvar nu har jag tappat tron på att vi någonsin kommer att leva som vanligt igen med tre stölder sedan november......

Skulle sedan rida Thaleia men hon hade naturligtvis ett sår och var tjock i ett bakben. Hera blev skodd och hennes sårskada såg däremot bra ut nu så henne ska vi sätta igång.

Har avslutat kvällen med mina tre grupper för kvällen markarbete och de fick träna på att kontrollera antalet galoppsprång på en rak linje med tre låga hinder. De var alla så duktiga min sista grupp fick däremot trava bommar med ett litet hinder bakom.

Så nu är det läggdags så man orkar upp imorgon för nya tag.

En gammal bild med min gymnasieklass från Botkyrka att rida på stubbåkern kan man nog glömma i höst så blött som det är på åkrarna.

Godnatt Ann

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0