Less..

Publicerat: 2012-09-12 Kl: 22:47:44 | I kategori: Allmänt

På vår hemsida :/ Får INTE in mina uppdateringar så de syns på den offeciella sidan.. Allt finns och syns i det program man bygger sidan med men på webben är det tomt.. Har fått hjälp med vad det kan vara via mai, har då fixat det men fungerar alltså fortfarande inte! Imorgon måste jag ringa Visma för detta fungerar ju inte..
 
Träningen på Rangun idag gick bra, TYVÄRR klarade mor INTE av att komma ihåg att knäppa en enda bild på mig och Fia :/ Vi som var så snyggt matchade - jag hade svarta ridbyxor, Pikè och schabrak samt grå lindor till den gråa kanten på schabraken. Fia körde på marinblått rakt igenom :)
 
Rocco fick gå ut idag tillsammans med mamma och Arrobell - mkt nice tyckte han och han var mycket mer avslappnade än förra veckan. Jag och mamma red sedan ut på 3-åringarnas första "långtur" (mer än typ 20min alltså) Och de skötte sig SÅ bra, genom lera, skog och vildsvinsstank! Vilket psyke :)
 

Bell's Thaleia                                                          Bell's Hera
 
Efter träningen hade jag en privatlektion innan jag sedan for hem till E-tuna igen.. Imorgon är det programridning för Gunilla och då ska Elton få gå LA:1! Spännande :)
 
Trött Uranos efter söndagens start då han var spänd och inte gick fram :/ Mkt trevlig tävlingsbana dock, tyvärr lite lång resväg men ska man med många hästar så är det väl inte så farligt. Ca 1,5h tog det att köra dit och vägen var ok förutom att den var mkt krokig på sina ställen.
Tävlingen var förlagd på deras stora utebana som verkade ha bra underlag och inte så "tittigt" om man nu har en känslig häst (typ en Rangun)
Inget ställe jag skulle vilja ställa upp min häst på dock - hagarna var riktigt tråkiga, mkt små och inte så välskötta. Våra hästar har rena paradiset jämnfört med dessa små fållor.. Tyvärr är det ju många anläggningar som har sådana typer av hagar då marken inte finns och denna annläggning låg ju i "stan" eller utkanten av den iaf. Har man så små hagar (de flesta var ca 6*6m kanske) är det ännu viktigare med mockning osv också, vi är mycket nogranna med detta i alla våra vinterhagar. Detta hjälper till att hålla hagen renare ifrån den hemska leran plus att man håller parasiter som t.ex mask i bättre schack.
Dessutom SER der mkt trist ut med hagar fulla med skit - jag älskar att blicka ut över nymockade hagar och mockade själv tre av våra hagar igår em/kväll..
 
Här galopperar våra tävlingshästar runt i en av de stora gräshagarna som vanligtvis används av våra 5 lektionsston. I täten Mille sedan Rangun och bakom honom en valack vid namn Westside vi bara hade en kort tid och så längst bak Limit..
 
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till på gunillaträning med fina Elton imorrn! He he mammor och kameror jag har tagit många bilder med fingrar mitt i focus när jag väl lyckats komma ihåg kameran !
Natti natt Carina O

Svar: hahah du och mamma kanske ska gå en fotokurs?!
Ekelund

2012-09-12 @ 23:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0