Lång måndag

Publicerat: 2012-09-10 Kl: 22:57:17 | I kategori: Allmänt

Äntligen inne nersjunken i soffan i inväntan på sömntåget. Idag har det varit hoppning på schemat. Så roligt då det funkade så bra idag med alla idag. Både hästarna och eleverna var så duktiga. Vilka fantastiska arbetskamrater jag har älskar alla mina hästar.
Idag red jag Grappan en upplevelse men hon gick så bra i min vuxengrupp så jag ska lägga lite mer ridning på henne.
Det finns inget svårare än att sälja en häst! Jag fäster mig alldeles för mkt vid hästarn. I helgen träffade jag en annan kär gammal "arbetskamrat". Den lektionshäst som varit absolut svårast att sälja. Men hon hade inte kunnat få det bättre. Dessutom skor Jocke henne fortfarande så jag vet att hon har det bra. Kalypso!!!
I lördags var hon med på hopptävlingen och var jätteduktig hon var dubbelnolla i 0.95 klassen och hade en liten rivning i 1.00 klassen. Jag kallade henne för en målsökande torped hon liksom letar upp hindren själv eller man kan säga att hon förstod alltid vad hon skulle göra på lektionerna.
Jag fick ändra om kommandona emellanåt då hon alltid var väldigt arbetsvillig.... Hon som köpte henne ville inte ens prova att hoppa när hon provred för hon var hopprädd och skulle absolut inte hoppa......nu är hon ute o tävlar.
Hon verkligen älskar den hästen och behandlar henne som den prinsessa hon är.
Kalypso är ju mormor till vår Bell´s Hera som är tre år. Så något finns ju kvar av henne.
Nej nu är det läggdags och ladda för Erikhoppning imorgon bitti
Godnatt
Bell´s Hera
 
Kommentarer
Postat av: Monika

Kul att höra att Kalypso har det bra. Saknar hoppningen med den lilla donnan!

2012-09-11 @ 16:20:18
Postat av: Madde

Ja hon var en riktigt härlig dam! och såklart en klippa i hoppningen - även om det stundtals kunde gå väl fort i svängarna ;P

Madde

2012-09-11 @ 21:21:49
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0