Hoppdag idag!

Publicerat: 2012-09-23 Kl: 22:57:00 | I kategori: Allmänt

Hejsan,
Ja lite rapport från dagen. I morse så rullade då släpet iväg till Järna ridklubb. Lastade med de små "dyrgriparna" lektionshästarna Bosson o Jacqueline och fina Demeter.
Visste sedan tidigare tävlingar att deras parkering låg i en gräshage Jippe.Tur att man har stort ekipage så vi slapp köra in i gyttjan.
Startade först i klassen så det gällde att hinna rida fram före bangång och springa runt.
Bosson kändes superfin tyvärr en liten touch på ett räcke :-( snabbt upp till transporten och bästa Sofia hade nästa häst redo Jacqueline så det var bara att skifta sadel , jag var på framridningen 10 min efter jag gått ut från första ritten. Jacqueline kändes super och var nolla så i omhoppningen så red jag verkligen och kom 3:a! (Näst snabbaste tiden eftersom det var dubbelt i topp. Fin häst.
Sofia startade ju först av unghästarna, såhon hade ju riktigt stressigt ensam felfri i klassen.
Vilka språng hon gjorde man kan snacka om mkt luft emellan har aldrig sett henne hoppa sådana språng. Synd att vi ej hade någon med oss som kunde filma.
Dessutom var det prisutdelning brukar ju inte vara så med unghästar.
Sedan var det dags för bangång igen och så upp på Jacqueline ännu en gång tyvärr så red jag ej igång galoppen ordentligt såjag fick två pet i början av ritten men slutet kändes bra.
Bosson var då påtur och nu så såg jag till att verkligen rida igång honom felfri i grunden och då satsade jag på snäva svängar vilket resulterade i ett pet då jag kom nära. Men supernöjd med honom idag.
Demeter gick igen som en klocka och en till rosett!
Vad ska det bli av henne tro? Hopp eller dressyr?
Väl hemma vid ca 14.30 så var man duktigt hungrig det blev ej tid för någon mat på tävlingsplatsen.
Avslutade sedan dagen med hoppning för mina söndagselever. De red super denna söndag också.
Nu behöver jag sova så man är pigg imorgon
Godnatt
Ann
Kommentarer
Postat av: Mickis

Grattis Ann till placeringen med J! :) hon är som en katt i omh så sväng lite till så blir det snart en blå-gul. Ju snävare svängar man ber henne göra desto snabbare och bättre hoppar hon. Jätte kul att följa er genom bloggen. Lycka till på kommande tävlingar.
Kram Mickis

2012-09-24 @ 19:16:20
Postat av: Anonym

Tack Mickis hon är verkligen super rolig. Nästa gång vänder jag ändå snävare synd att det inte finns fler hopptävlingar när jag är ledig....tävlingssäsongen lider ju mot sitt slut men vi får lägga vintern på att träna istället vi har hoppträning för Erik imorgon så Jacqueline har det nog rätt bra här då hon verkligen älskar att hoppa....du får komma o hälsa på
Kram

2012-09-24 @ 21:57:08
Postat av: Linda von Seth

Fler bilder på Fritte! :D

2012-09-25 @ 21:27:36
Postat av: sofia

haha linda ;) bara smeknamn;) ska fösröka skirva ett inlägg ikväll!!

2012-09-26 @ 13:49:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0