Bilder Erik Berggren!

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 22:00:00 | I kategori: Allmänt

Idag var en minst sagt fullspäckad dag! Somnade raklång på sängen efter middagen och sov typ 40min kanske-- Skönt men man var ju helt väck i skallen efter, Anders tyckte jag kunde duscha och gå o lägga mig men vill ju visa bilerna Fias kille Andreas (lite klurigt att våra killar har så pass lika namn faktiskt ;P ) tog vid dagens träningar.
 
Jag hoppade BÅDA passen och först ut var en lite matt Elton, tyvärr inga bilder ifrån första gruppen då Andreas inte vaknat ännu..
Erik berömde mig dock flera gånger för att jag rider honom mycket bra och väl :D Så kul att höra! Det är ju kanske inte det lättaste att manövrera runt den smått överviktiga skimmeln ;P Pappa har givit honom pedikyr idag också så nu kommer han nog springa järnet! hehe
 
I grupp två red jag med på Demeter och henne har jag inte ridit "på riktigt" sedan i vår/vintras, red ut nån gång under sommaren och sedan visade jag ju henne för spekulanterna i söndags men det gick väl ganska bra idag skulle jag tro. Hon har ju utvecklats mycket detta året, blivit mycket starkare och stadigare - mer välbalanserad och hon hoppar ju med mkt bra teknik och en väldig hoppvilja och bjudning :)
Snygg donna!
Som äntligen börjar gå ner lite i vikt :P
"Holmqvist-gänget"
Som en katt!
 
Dagen bjöd även på riktigt kanonväder och både ryttare & hästar blev svettiga i värmen..
 
 
Härlig häst!
Hon var så shyst mot sin stundtals LIVRÄDDA ryttare, fick be Erik att sänka hinderna innan vi kommit igång också :/ fattar inte att jag inte bara kan ta ett djupt andetag och RIDA. Hoppning är dock en färskvara och jag hoppar för tillfället alldeles för lite så ju mer jag hoppar dessto säkrare blir man ju såklart. Hon gjorde iaf sitt bästa och bjöd så fint på alla hinder - kanske lite svår att få hejd på stundtals då Erik hade en mycket bra övning idag som krävde just det!
 
Så lite bilder på de andra
Fina skolhästen BOSSON! Som även han utvecklats mycket sista tiden då mamma lagt ner mycket tid på hans utbildning och även fast han kan upplevas som het och "på" i hoppningen så fungerar han numera kanon även med orutinerade barn i verksamheten :D
In action!
 
 
 
 
och så Milleman..
Så vacker häst :)
 
 
 
Synd att denna inte hade bättre kavilté :(
 
Ännu en bild på honom i "lejonman"
 

 
Imorgon blir det träning för Pether på Arphus igen!!
:D
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0