Lite arbete med häst idag......

Publicerat: 2012-10-18 Kl: 22:32:00 | I kategori: Allmänt

Ja då går veckan mot sitt slut och Madde kommer hem imorgon det tackar vi för. Sofia var inte alltför glad idag då jag var tvungen att åka till E-tuna på dagen och kvällen veks för arrangörstävlingsmöte i distriktet. Har precis kommit hem och hoppas att morgondagen innehåller mera ridning!
På mötet gick vi igenom kommande års tävlingstermin eller i alla fall allsvenskor samt DM. Ganska många var där i alla fall även om väldigt många klubbar saknas vi är trots allt 25 klubbar i distriktet.
 
Förbundet är klara med planeringen av de nationelll och Elit tävlingar som arrangeras i Sverige så idag kom beskedet att MRK för ha sitt nationella meeting på önskat datum 2013 5-7 juli.
 
Regnet fortsätter att ösa ner och det känns ju inget vidare direkt hästarna blir hur skitiga som helst och hagarna förstörda av allt regn. Man önskar att man kunde bygga ett tak över gården just nu.
Med tanke på bygget så ska jag försöka att få till lite bilder idagarna det rullar på i rasande fart och boxarna beräknas vara klara till nästa helg och det behövs då jag ska ha kurs igen och 2 st vill ha med egna hästar!
 
Ja rida på stubbåkrar har ju ej varit möjligt i år!
Godnatt
Ann
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0