From tears to dazzling happiness..

Publicerat: 2012-10-11 Kl: 22:00:03 | I kategori: Allmänt

..in less than 30min.
 
Tack Rocco du räddade min eftermiddag     
 
    
   .
 
Han var så himmla fin och sadelbytet känns så så bra :) Nu är kanske just sadelbytet inte det enda som gjort att det börjat gå åt rätt håll, men en viktig byggsten helt klart. Jag tror dock att den är väl vid för honom men han verkar inte störas av det - tänkte se om vi kan få tag på Jimmy imorgon och min förhoppning är att han kanske kan kika förbi Segersta nästa vecka, han bor ju betydligt närmre dit än till Ekelund. Så får han göra ett utlåtande - svårt när jag vill ha samma sadel på ALLA hästar.
 
Axel var lite spänd på att se och höra hur det gått med Rangun - han blev helt klart nöjd då jag berättade att vi märkt så stor skillnad och när han sedan kände på hans rygg "- Han känns som smör i ryggen nu" :D och såg även han förändring vid lite "löpning" i löpargången. Så det blev ett betydligt kortare besök än sist och jag var hemma redan strax före 13 :) Nu ska jag fortsätta att rida på och stärka honom i det här så blir det en liten vet.check innan nästa säsong drar igång.
 
Red faktiskt en fin liten 3-åring idag - måste skriva lite snabbt om det ändå för hon var väldigt fin :D Mamma & Fia får nog hålla i henne om jag inte ska sno henne till dressyrhäst, hon har så lätt för sig och är en lättlärd häst. Jag pratar såklart om Thaleia. Imorgon räknar jag med att kunna rida Hera igen, hon blev ju såklart lite tjock i de skadade benen efter leken i hagen :/ Hopplösa djur - men vad gör man? De MÅSTE ju ändå få vara hästar och gå ihop! Man får ta att det blir en del skador så länge det inte är allvarligt.
 
Lektionsvalackerna förra vintern..
Tävlingshästarna..
 
God natt
Kram Madde
 
 
 
Kommentarer
Postat av: Madde Holmqvist

Glöm en dröm thaleia är min .....

2012-10-11 @ 22:55:07
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/
Postat av: madde

Haha - Har mamma kommenterat i mitt namn? Då betyder det nog ändå att hon är min ; P

2012-10-12 @ 06:06:25
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se
Postat av: Monika

Hur kommer det sig att ni gick till Axel med Rangun? Är han specialist som ni blivit rekommenderade? För ni har ju sedan tidigare veterinärer och terapeuter ni använder. Och vad var "fel" på Rangun? Kan inte komma ihåg att det skrivits något specifikt om detta i bloggen.

2012-10-12 @ 15:23:51
Postat av: Ann

Blev rekommenderade att åka till Axel då Rangun har under ganska lång tid varit "svår" inte riktigt släppt igenom ryggen. Han började tävlingssäsongen bra men sedan har han mest varit spänd och "gått" emot på banan.Jag har hjälpt till genom att tömköra och då har han alltid blivit bättre vi har ju ett flertal ggr kollat honom veterinärt utan att det varit ngt på böjprov. Men när vi var och tränade och han verkligen gick bra så blev han ojämn speciellt i ena varvet i slutorna. Då jag känner Axel sedan tidigare så tänkte vi att varför inte och han hittade ju en del saker som han behandlade.
Vi har en superduktig veterinär (Tove)som kommer hit och det kommer vi fortsätta med även Monika equiterapeuten, däremot åker jag med Arro Bell till Kaoku om han behöver det. Då han har behandlat samma grej ett flertal ggr så finns det ingen anledning att åka till någon annan.

2012-10-12 @ 22:59:47
Postat av: Ann

Det blev visst fel skrev kommentaren om Thaleia i mobilen

2012-10-12 @ 23:01:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0