Fina hästar!

Publicerat: 2012-10-09 Kl: 20:39:37 | I kategori: Allmänt

Kan inte sägas nog många gånger men OHH så fina o goa skolhästar vi har!!! Älskar feta lilla Elton som idag hade riktig sprutt mot hinderna - jag fick hålla igen (!) och bromsa (!) vilket var ngt nytt. Erik mkt positiv till hans framsteg och när magen försvunnit lite till så hoppas vi på ännu mer krut :D
Då Demeter var supertjock i ett ben, hon har ett litet så vi tror (hoppas) är anldeningen, så fick jag välja en reserv - RONJAH! och som hon hoppade :D sjuk kul tyckte båda jag och ponny. Elton fick jag på film också men lyckas inte få upp det på tuben :/ måste vara ngt med att den är filmad med mobil..
 
Har däremot fått upp Eltons LB start i helgen - tyvärr hade min "kameraman" lite tekniska problem så LAn blev det inte så mycket med.. Bara första och sista halten... Kommer under kvällen iaf!
 
Jag & Ronjah spanar på mamma & Bosson efter avslutat pass.. Ber om ursäkt för ngt (!) suddig bild :P
 
På vägen hem svängde jag in till Perssons i Mariefred dit de nya slow-feed näten anlänt, samt lite nya färgade papper och en toner till skrivaren..
Kolibris är välfyllt!
 
Nu ska även Mille få ett nät då det blev sjukt mkt jobbigare att mocka sedan han gick över på torv från halmen.. Det andra nätet är tänkt till Navange.
 
På em red jag även Rangun och Rocco, Rangun kändes inte fullt lika fin som igår men ändå bra mkt rörligare än tidigare.. Rocco var jag först lite osäker på om jag verkligen skulle rida då det kändes sådär igår och jag verkligen vill ha HJÄLP från marken när jag ska rida. Mamma är bara upptagen eller inte ens hemma :(
Imorgon drar hon på 2-dagars kurs igen..
MEN jag bestämde mig ändå för att rida eftersom det ändå inte blev ngt med 3-åringarna och det ångrar jag INTE för han var verkligen fin :D Är nog det bästa passet jag genomfört på egen hand.
 
Försöker planera inför helgen med weekend och packning samt resa till Segersta men det är bökigt med bilar och tid som vanligt.. Ska imorgon börja packa den utrustning som går att packa såhär långt  i förväg - borde minimera risken att man glömmer ngt också. Det är ju bara fem dagar men vill ju ha med snygga och framförallt RENA grejjer. I detta väder torkar typ inget så det som ska tvättas måste fixas redan nu.
 
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Ebba

Ja, kameramannen jobbar nu på att hitta de mycket svåra funktionerna med "starta- filma knappen" och "avsluta-filma knappen". :P Men efter lite finslipning ska väll även det gå! :D

Svar: Haha! (sådan mor - sådan dotter ;P )
Ekelund

2012-10-09 @ 21:44:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0