Due Pommes

Publicerat: 2012-10-01 Kl: 12:21:00 | I kategori: Allmänt

Nu tänkte jag skriva lite snabbt om min nya häst som kom hit för 1 ½ vecka sedan. Han är en 4 årig valack på 159 cm, vädligt liten ser han ut men jag har mätt honom för säkerhets skull. Tror det känns som att han är så liten eftersom att Mille är 178 i mankhöjd ;)

Jag har fortfarande inte kunnat rida honom eftersom att han skadade sig under transporten på väg hit... Min tur som vanligt!! Han hadde fått ett ganska fullt sår på ena bakbenet som fick lov att sys, inte bara att han skadade sig men han blev lastad på fel transport och blev därmed avlämnad i Helsingborg. Då denna otroligt snälla kvinna Anne Sophie fick ta hand om honom, hon körde honom i all hast till djursjukhuset och tog sedan hand om honom i 2 dygn sen bestämde oss för att hämta honom. Då vi kände att hon inte ska behöva ha det ansvaret han skulle ju få medicin och bytas bandage på. Så med samråd av vår veterinär åkte jag och min underbara super goa pojkvän ;) ner till Helsingborg tur och retur. Det var en jobbig resa men skönt att få hem honom. Det var en liten kort resume av allt som hände ;)

Nu har vi iallafall börjat lära känna varandra och han är en väldigt go och glad häst. Kan nog inte berätta så mycket mer om honom ni får en bild och så lägger jag in försäljningsfilmen. Några smeknamns förlag? Har lite svårt med det han heter Due Pommes :)
http://www.youtube.com/watch?v=NEOjqj57fRU

// Sofia
Kommentarer
Postat av: Biggan

Grattis Sofia, vilken himla söt häst. Den här kommer nog att ta dig till sjunde himlen minst som han hoppar. Något förslag på namn har jag inte, men säkert är det någon som kommer med något fyndigt. Stort lycka till! Kram

2012-10-01 @ 15:42:51
Postat av: Lindish

Du får kalla honom vad du vill, men jag tänker kalla honom FRITTE!

Svar: Please NO Linda! Inte så charmigt ;P Haha
Ekelund

2012-10-01 @ 19:49:06
Postat av: Sofia

Tack Biggan! Längtar tills jag får börja rida!! :) Saknar er och Memo! Linda diggar ditt smeknamn men funderar på hur det kommer låta i stallet när jag ropar på honom ;) FRITTTTE!! hahaha

2012-10-01 @ 21:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0