Blev lite lessen i ögat..

Publicerat: 2012-10-13 Kl: 15:04:15 | I kategori: Allmänt

När jag av en slump kollade resultat på en häst och kom på att jag sett en gammal häst i en startlista till en tävling för några veckor sedan.. Hennes resultat måste jag kolla tänkte jag. Tyvärr var det inga strålande poäng :/ Så fin häst som i sina glansdagar var en av de högst rankade hästarna i Sverige, först junior & sedan YR.
Man tycker lite synd om hästen fakiskt - att vara så bra och sedan byta ägare efter ägare.

Jag förespråkar ju att man ska köpa sig en äldre rutinerad häst att lära sig allt på vilket denna hästen verkligen är så det blir ju lite dubbla budskap helt klart :/ Jobbigast är det väl (borde vara iaf) för ägarna som hade henne när hon var som bäst.
Hon var till salu första gången ett par år efter att vi köpt Arrobell och jag minns så väl att jag ringde på annonsen för jag tyckte mycket om hästen och dess kapacietet och utstrålning (kan tillägga att jag inte sett den mer än på tävling men vissa hästar har något visst) Det stod inget pris och nog förstod jag att hon skulle vara dyr vilket hon också var så de var ju aldrig något tal om att prova eller kunna köpa - men fråga och drömma det kan man ALLTID.
 
Härlig häst!
(Påminner lite om Kolibri, iaf på denna bilden)
 
Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0