Allt är bara to mutch :S

Publicerat: 2012-10-10 Kl: 20:43:00 | I kategori: Allmänt

Idag kom iaf äntligen mitt nya bankkort på posten - mkt fint var det, jag beställde även denna gång med eget motiv :)
Rangun & Milles "hag-bus bild" fick pryda kortet denna gång..
 
På mitt försvunna och spärrade kort hade jag denna bild..
 
Mamma åkte tidigt på morgonen till sin kurs med Affärsskolan och fick då ta min lilla bil eftersom jag ska med Rangun till Axel imorgon fm. Imorgon kommer även vår "hemma" veterinär Tove för att kolla upp både några inackorderingar och våra hästar. På kvällen är det teori för ridgrupperna och då är det programridningsteori som gäller då "vår" domare Gunilla Åkerman ska prata om detta. Gunilla är Intermediarie I domare vilket beyder att hon får dömma upp t.om den klassen - jag är ganska säker på att det är nivån under GP domare. Hon är alltså en domare i väldigt höga klasser. Det kommer att vara ett par ekipage som rider program som hon då ska prata om och förklara vad man ska tänka på på de olika nivårena osv.
Ebba kommer att rida med på Ronjah och de ska rida igenom LA:1 :)
 
På fm han jag förutom stallfix att raka "yllekoftan" (Rocco) som satt päls som bara den sista två veckorna. Han är ju en ganska känslig och speciell häst med en hel del egna åsikter men att klippa fungerar faktiskt kanon - blev förvånad första gången förra året minns jag. Han stod som ett ljus, med luvan med gummiöron förstås - vår klippmaskin låter som ett tröskverk. Det som är lie svårt med honom är att han är kittlig under magen och i ljumskarna, han står blick still men med huden rycker helt galet mkt men till slut så fick vi till det ganska bra ändå. Det sista på ganasherna och uppe vid öronen fick Fia & en brems hjälpa mig med efter lunch för han fick lite halvpanik när jag kom upp för nära huvudet då jag var själv..
Nu är han iaf rikigt snygg och om nån vecka är det väl som bäst när det växt lite så man inte ser att han är fullt så nyklippt.. Hur nogrann man än är så blir det alltid lite randigt eller nått hack här och var..
 
Min snygging!
 
Rangun den uslingen busade av sig en sko i hagen så honom kunde jag inte rida :/ det blev svans och bentvätt samt ena sidan på halsen och manen där han gnott in massa lera - är ju trevligt om han är någelunda ren när vi ska iväg imorgon. Testade nya pälsglansen också och den verkar riktigt bra.
 
Red ut en sväng på galenpannan Thaleia med Fia och Poseidon innan min privatlektion på em och hon bockade och for som en vilde men det var mest kul :P hehe sjukt rolig liten häst - hon behöver ut och galoppera av sig ordentligt tror jag!
 
Nu blir det återigen jobb med hemsidan resten av kvällen..
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0