Mental träning Johan Plate!

Publicerat: 2012-11-15 Kl: 21:50:18 | I kategori: Allmänt

Just hemkommen efter en trevlig 3h kurs på St:Eskils gymnasium för den mkt välkände Johan Plate som genom SISU ordnade detta event för just Ridsporten och alla som ridit lag i årets allsvenskor fick möjligheten att delta utan kostnad. Grymt bra initiativ och många var det som deltog :) Tack snälla mamma som tog han dom min ridgrupp så jag kunde åka på detta!
 
Mkt nyttigt och man skulle behöva mycket mer av detta..
 
Idag har Fia varit iväg med Mille på Equirehab hos Chris nästan hela dagen så vi fick klara oss utan henne.. På fm lurade jag upp mamma på Rangun - han inte riktigt vad hon förväntat sig och hon fick jobba hårt, ja han med - jäkla latmask till häst! Sedan fick jag ta över och beslutade mig efter en stund att rida igenom MsvA eftersom jag tänkt rida det på programridningen på lördag - gick väl sådär och det blev ett tufft pass med en svettig häst som resultat. Då vi inte har varmvatten i vår spolspilta blev det bökigt att svampa av mitt blöta djur.. Han blev fin iaf :D
Men inser att en klippning inte ligger alltför långt bort :S Jag har aldrig behövt klippa honom på alla de år vi haft honom och jag tror faktiskt inte att han blivit klippt innan heller så det kan ju bli spänande. men nu är pälsen to mutch!
 
Likadant är det med Rocco, ska försöka hinna med honom imorgon för där är det akut - blev genomblöt efter knappt 30min ridning idag.. Grrr!
 
Här är han för typ 3v sedan i kort och fin päls!
 
Elton fick komma ut på en kort galopp på grusvägarna också.. de senaste gångerna jag ridit ut nu har jag ridit och vänt på grusvägen för att slippa rida ut i den extrema leran som är :( trist men vad gör man?
 
Kram Madde
 
 
Kommentarer
Postat av: Carina Ottoson

Vad kul med föreläsning!
Vad hade han för budskap, sådär som han tryckte på?
Vad har denna man gjort tidigare i livet- kanske jag borde veta men helt raderat från hårddisken.Är det han som grundade Friskis och Svettis? eller kanske inte..
Ha det gott
Carina O

2012-11-15 @ 22:13:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0