"Mätt som en plätt!"

Publicerat: 2012-11-04 Kl: 20:50:29 | I kategori: Allmänt

Vi är just hemkommna ifrån Anders farmor som bor i Stockholm. Som vanligt bjöds det på hennes suveränt goda biffar :D ca 80st hade hon gjort och det var inte alltför många kvar då vi var färdiga.. Då var vi 8 personer varav två småbarn och anders farmor åt ju inte så mycket. Jag tappade räkningen lite men typ 13 biffar slank ner.. hehe

Anders bror brukar "vinna" men idag fick lilla jag i mig flest!
 
Innan vi for till stan svängde vi förbi Ekelund där jag mockade, Rangun fick gå på skritten, Rocco fick en promenad för hand och medicin. Han har ju gått och skadat sig den eländiga hästen :/ Troligtvis gick han omkull i hagen i torsdags så han har skrapat ena bakknät där han har/hade mycket ont och var svullen men var bättre idag. Han har inte varit halt någon gång så jag tror och hoppas att det bara är ytligt.
Rangun fick också en välbehövlig vila idag då han gått mkt bra hela veckan - igår var han sjukt fin och det känns så bra att ha heela vintern att bygga upp min fina häst på. Lovar att se till att filma ngt i veckan som kommer!!
 
Såhär sjukt fint blir det i nya delen av utestallet!! Bara målning, el och vatten kvar innan det är helt klart!!! 8 stora rymliga skåp och ljust och härligt med alla fönster :)
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0