Hopp hopp!

Publicerat: 2012-11-06 Kl: 21:29:56 | I kategori: Allmänt

Idag har Erik Berggren varit ute hos oss på Ekelund igen :) Jag hoppade Elton i första gruppen, idag var det en ganska svår övning där vi skulle jobba mycket med att korta galoppen på tre olika linjer. Elton och jag fick jobba hårt men sista rundan blev sjukt bra och Erik berömde återigen min lilla häst och hans utveckling! :)
 
Nästa häst ut var Demeter som jag idag fick jobba mig svettig på då hon var lite seg och inte helt med på noterna :/ kan ju vara det trista vädret som tynger henne kanske? Eller så är hon i en växtperiod eller så saknas något annat i t.ex foderstaten. man önskar de kunde tala :)
Vi tog oss igenom passet men fick som sagt kämpa lite extra för att få till det.. Fia hoppade Poseidon i första passet och sedan var Mille inte helt ok så hon fick visa upp lille Pommes för Erik - liten häst men stor galopp och stora språng!
 
Efter en sen lunch fixade vi färdigt stallarna och sedan intag av alla lortiga hästar.. Mamma tömkörde Rangun en stund och sedan red jag - sjukt fin häst!!! :D Fick även den stora äran att rida gammelman - ARROBELL! Finaste guldhästen. Tänk vilken lycka att ha en så fin läromästare - vad vore man utan honom och allt han givit under sina år hos oss?
Vi köpte onom då han var fjorton och  nu är han 21 (snart 22 då det bara är 2mån kvar till nytt år) och han är finare och fräschare än någonsin.
 
21år och såhär fin!!
Han tyckte det var helkul att jobba idag då Fia lektion hade kört igång på ena halvan men massa små ponnisar :) Massa hästar att visa upp sig för och spana på!
 
Imorgon har jag "kortdag" då jag ska lämna min bil på service kl.15 i Eskilstuna.. Men lär nog kunna fylla de extra timmarna hemma - Anders föreslog städning :/ hmm
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0