Ännu en dag avklarad..

Publicerat: 2012-11-13 Kl: 20:31:21 | I kategori: Allmänt

Ja iprincip varje dag den senaste tiden har varit som ett maratonlopp eller något annat sjukt jobbigt :/ Även tisdagen var i denna anda. Mamma fortfarande på kurs, besök av veterinär Tove Björksten för att kolla på våra tävlingshästars tänder men det fick vi flytta fram ett par veckor då de hon redan låg typ 2h efter körschemat och vi hade andra hästar att titta på.
Det visade sig vara mkt illa med Kolibris ben så Fia & pappa lastade och åkte i ilfart till Strömsholm där pållen nu står kvar :( 
Stackars lilla Fia (hästen också såklart då) men idag skulle hon få uppleva sin födelsedagspresent tillsammans med Linda som hon fick den av - Twilight maraton med premiär för nya filmen i Stockholm. Hon hade sett fram emot detta sjukt mycket och jag var galet avundsjuk! Jag skulle ha hennes barngrupp vilket jag nu fick ha ändå eftersom hon åkte till veterinären och så skulle visst fritisprojektet starta idag (av alla dagar :/ )
Men det löste sig så bra att Carina kunde ta dem så jag han men allt jag skulle hinna iaf. TACK Carina :D
 
Jag beklagade mig över "This killing life" på fb och fick raskt svar av Mads "Bättre i Bålsta. Kom nu.." haha jo där slipper man ju vara mitt i eländet då våra egna hästar blir skadade iaf..
 
Snyggaste hopp-ekipaget!
 
Dagens höjdpunkt (måste väl hitta nått ljus i allt mörker) blev efteriddagens pass på Rocco, rida kanske jag kan åtminstone.. :)
Supefin och han var så himmla framme och på G! Verkade sjukt lycklig över att få jobba på riktigt igen för dagens pass var det första ordentliga sedan träningen på SRK. Han blev ganska svettig också, blev först lite orolig att jag ridit för länge men insåg sedan att det nog har mycket att göra med den fluffiga pälsen som växt ut igen. Grrr - avskyr att raka hästar och han är redan klippt en gång. Borde vara drygt 1månad sedan bara..
 
Imorgon ska jag iaf få lite kul utanför stallet då jag ska klippa mig halv fem ( behövs verkligen!) På kvällen ska jag faktiskt på bio, känns konstigt att jag nu får se sista filmen FÖRE syster men men.. Jag ska iaf gå SJÄLV då Anders inte är något vampyr-fan och jag inte kände för att fråga någon annan.
 
FÖRESTEN!!!! NYA HEMSIDAN FUNGERAR NU!!! Ej helt klar dock.. Men ut och kika med er!! Kom gärna med förslag om det är något ni saknar :D
 
Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0