Toppendygn i huvudstaden!

Publicerat: 2012-05-06 Kl: 19:47:48 | I kategori: Allmänt

Det dåliga vädret har lyst med sin frånvaro - visst lite kyligt och blåsigt men ändå sol och härligt :D Igår var jag först på Ekelund där jag hade lektion för  Ebba, lagade lunch till mamma och hennes lördagsgrupp, mockade och red Rangun samt Limit.
Anlände till Stockholm vid fyra och lämnade packning osv i lägenheten vid Hornstull innan jag och Anders for ut på stan, han mötte upp sin syster m.fl och jag mötte upp Karin & Sara - åt och åkte sedan ut till födelsedagspartyt på Kungsholmen :D
Grymt trevligt och så härliga människor! Går ju typ aldrig ut på krogen längre och Sthlm har jag inte varit ute i på drygt 1,5 år. Nu var det samma människor som när jag jag var ute i Strängnäs för nån månad sedan :) Vi fortsatte ut på krogen som var fullproppad med människor - aldrig varit på Café Opera tidigare men sjukt kul hade vi.
Landade i sängen vid halv fyra i morse så det blev ju inte så många timmars sömn inte.. Resten av dagen spenderades på stan tillsammans med Anders syster och hennes kille, kom hem igen vid strax före sex. Blir till att sova tidigt ikväll så jag är pigg och fräsch imorgon!

Imorgon får jag rida på mina älsklingar igen! Här är jag och Rangun på framridning hemma våren 2010..

Även nästa helg är "tävlingsfri" då mamma ska ha weekend för Telias ridsektion. Fia har varit och tävlat i Kumla igår tillsammans med Mille & Kolibri - tror det blev två placeringar, en på varje häst om jag kollat rätt.. Hejja Fia!
Vore ju kul om hon kunde skriva ngt här i bloggen eller hur?

Kram Madde


Kommentarer
Postat av: Bella

Ber så mycket om ursäkt att jag inte hörde av mig i fredags om att jag inte skulle dyka upp på projektet! Hoppas det gick bra för alla iallafall och att ingen hamnade på backen ;P

2012-05-07 @ 16:42:06
Postat av: Madde

Det gick bra för alla Bella :) Dressyr var det på schemat!

2012-05-07 @ 20:58:19
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0