Duktiga elever :)

Publicerat: 2012-05-07 Kl: 21:32:35 | I kategori: Allmänt

Idag är jag mycket nöjd med framför allt mina tre dressyrspecialare, de red så väl och ponnyerna gick mkt bra. Emma rider fina Ronjah nu eftersom hennes egna ponny inte är helt ok, sedan Ebba på Gordon och Isabell på hennes Novio.

Mina "måndagsbarn" fick idag trava bommar och hoppa ett litet kryss. Supersöta tjejer :)

Hera hade fått en skada på insidan av ena bakbenet på skenan, misstänker hon sparkat på sig själv med de nya skorna, så hon fick stå i sjukhage med jodopaxbandage idag. Verkar inte halt men det var ju lite svullet och ett jodopaxbad är aldrig fel på sådana sårskador. Såg lite bättre ut nu innan jag åkte hem ikväll.
Så jag fick rida Elton och så tog Fia Thaleia ut en tur, hon var inte rolig till en början - nockade stackars Fia två gånger under sina försök att slippa följa med. Sofia var iaf grymt duktig som inte gav sig och till slut så gick hon ju så fint och till och med först eftersom Elton inte är alltför snabb. ;P

Sedan red vi ut ytterligare en tur med Navange och Poseidon - Navange njöt som bara den av att få komma ut och han var SÅÅ fin :)

Trött Navange förra sommaren..

Rangun gick inte så bra i början idag men så kom mamma och gapade lite på oss och då blev det såklart betydligt bättre, på onsdag är det Arphus som gäller igen! testade ett mildare hackamore på Rocco idag och det kändes faktiskt ganska bra men skrittade typ bara en kort stund, måste få lite tillpassningshjälp av Sofia N imorgon. Limit var faktiskt riktigt fin idag, efter typ 15-20min förstås, och jag planerar nu att ta med honom till Enköping om två veckor där jag ska starta tre hästar i LB:2.

Åh - vill komma igång med denna skönhet på riktigt nån gång!!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0