Vårkänslor!

Publicerat: 2012-03-13 Kl: 20:31:02 | I kategori: Allmänt

Åh idag har jag tagit premiärturen på vår stora ridbana!!


Sommarbild på ridbanan..

Navange var det som fick gå ett dressyrpass därute i eftermiddagssolen.. Han tyckte det var härligt med så stor yta att springa på :)
Gunilla var och trimmade oss idag, mamma var först ut med Arrobell eftersom hon sedan skulle till Equirehab med Limit & Bosson för en genomgång av Monica.
Jag red Rocco som fick påbörja träning med skolor - innanför spåret. Samt massa galoppfattningar och korta - länga sprången vilket han tyckte var sjukt jobbigt såklart. Fick svampa av honom efteråt :)
Rangun var tjärv i början men efterhand blev han bättre och bättre och vi jobbade mycket galopp och travslutor samt red igenom lite av Küren jag jobbar på att få ihop.

På morgonen var jag och mamma ute med Hera & Thaleia en promenad i skogen och hängde lite på dem, Thaleia var så mycket coolare och mer avspänd jämnfört med i rihuset. Jag red även Lady Ash, och "gapade" lite på mamma som red Demeter :P

Allt detta tog sin lilla tid och det blev inte lunch fören typ kvart i två! Snabblunch och sedan in med alla hästarna innan Fia skulle ha sina fritidsbarn och jag rida Navange..

Full rulle!
Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Kattis

Hej, har en täving på min blogg, kolla in och var med! :)

2012-03-14 @ 09:46:52
URL: http://mazuqvikana.blogspot.com
Postat av: Haidi Jakobsson -

Ser du pretty little liars? :)

2012-03-14 @ 11:49:42
URL: http://haidisblog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0