Impulsköp!

Publicerat: 2012-03-21 Kl: 21:08:59 | I kategori: Allmänt

Så var det det här med tiden igen..

Har bara hunnit rida tre hästar idag, tre som iof var väldigt fina men jag hade ju gärna hunnit med ett dressyrpass på Rangun men jag avskyr att stressa och jag hade bara knappt 50min på mig. Och att då hinna få fram en häst ur leran, framskrittning, ett bra pass och sedan avskrittning är omöjligt. Tur att vi har skrittbandet som han fick promenera på 30min istället.
Hade nämnligen lovat mig själv att åka ifrån Ekelund senast halv fem, har varit på Sanna Nilsson Dressyrbutiken igen och skulle ju byta skydden jag köpte för jag fick för mig att de var för stora (utan att ens tagit dem till stallet) men nu är samma med hem igen :P haha gissa om Anders fick en STOR missnöjes rynka i pannan när han hörde det i affären :/
Det blev iaf inte helt tomhänt hem, jag köpte mig en ny hjälm! Ja jag vet, ja köpte en ny i sommras men den ser jag ut som en svamp i :S Trotts att det ska vara samma modell som jag haft flera år så var den inte lika som mina tidigare. Nu har jag då iaf hittat en mycket snygg marin sammetshjälm att ha på tävling!
(Google)
Den ser ut såhär fast marin då såklart :D

Elton var först ut i morse och han var så fin!! Red igenom söndagens LB:1 två gånger och runda 2 var kanon, så fin häst verkligen.. Går han så på söndag (och såklart en domare som gillar honom) så ska han gå på närmare 70% Jobbigt det där med dommarbiten kan jag tycka, det gör så mycket. Finns t.ex domare som inte tycker om araber osv..
För ett antal år sedan hade vi en duktig tjej som tävlade två av våra ridskoleponnyer vid en dressyrtävling, Ronjah och Lindsey. Ritterna såg väldigt bra ut båda två, jämna och med få missar - resultatet: Nästan 10% (!) skillnad, galet.. Men så är det när man valt en bedömningssport.

Mamma hjälpte mig med Rocco och fick rida honom en stund först, lyrisk som vanligt :P men var jättelänge sedan hon red honom nu, typ november tror jag.
Känns bättre nu inför helgen..

Navange gick ett kanonpass på utebanan i gassande sol, svettiga blev vi båda två!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0