Ett par timmar till vore inte helt fel

Publicerat: 2012-03-20 Kl: 21:58:46 | I kategori: Allmänt

Tänk att det tar sån tid med allt! Sa till Anders igår att jag skulle vara hemma "tidigt" idag (tidigt för mig och inte en "normal" människa alltså ;P ) Typ före 18 alltså. Men som vanligt gå det inte alltid enligt planerna och jag har funderat lite på det där om man skulle få ha t.ex två timmar extra varje dag - och jag har kommit fram till att man inte skulle ha mer tid för det :/ är 100% säker på att man då ändå skulle ha tidspress att hinna med allt för då skulle man definitivt ha ännu mer på "att göra listan" också.
(google)
Time is life..

Dagen har iaf flutit hyfsat bra och jag har hunnit med sex hästar. Hera på "promenad" i skogen på morgonen, idag red jag helt själv :D utan ledare alltså, mamma på Thaleia och Fia på Demeter som ledare på stigen.
Gunilla kom på fm och jag red Navange för henne, ny favvohäst hos henne nu såklart! :D Han har verkligen utvecklats så bra sista veckorna.
Det är synd att mamma måste ha honom på sitt ridweekend nu i helgen för jag hade gärna tagit med honom till tävlingen på söndag och startat en klass.
Även Rocco fick gå för Gunilla men hans pass är jag inte allt lika nöjd med :/ Mamma får hjälpa mig nu resten av veckan, för om han inte känns bättre till helgen så känns det inte som någon bra ide att ta med honom på tävling.

Planen är att rida Rocco & Elton på söndag hos Gripens RF i LB:1

RoccanElton!

Rangun joggade jag ca 20min på utebanan och han var jättefin, gårdagens hårda träning satt kvar och det här känns då bra och rätt för oss. Pether är verkligen an AMAZING tränare, han ger 100% och är så otroligt engagerad och motiverande. Han ger sig inte fören det är BRA heller, och bra i hans ögon är verkligen bra. Han skulle aldrig säga "-Bra" om hästen inte var 100% igenom i formen.
På Arphus rider vi iprincip aldrig några "grejjer" ALLT handlar om form och att hästen ska vara framme för skänkeln, igår fick jag faktiskt göra lite öppnor och diagonalslutor. Mamma sa det var det absolut bästa slutorna hon sett honom gå!
På måndag är det dags för honom igen :) Men kan säga att det känns i kroppen idag, har träningsvärk typ överallt, mage, ben, rygg och armar.. Kunde man ha träningsvärk i huvudet skulle jag nog ha det också! haha..


Mille och jag på träning förra vintern..

Har även ridit skolponnyn Golden Grape "Grappan", red ju henne en kort stund förra veckan också och kände då att det bett hon har inte alls fungerade längre så dag testade jag ett tredelat med fasta ringar som fungerade ok och även en vanlig achennosgrimma istället för den remont hon har. Ska försöka hinna rida henne igen imorgonbitti :D


"Gammal" bild på mig och Grappan utanför ridhuset!

Kram Madde
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0