Det började så bra så bra..

Publicerat: 2012-03-14 Kl: 20:25:36 | I kategori: Allmänt

Med ett kanonpass på Navange, kunde rida galoppen som den går i LA:1 - UTAN minsta problem - lätt som en plätt! :D Superkul verkligen. Känns så bra att han utvecklas i sån enorm takt just nu!

Navange första dagen på Ekelund i våras..

Sedan red jag Rocco och Rangun, Rocco ut och Rangun dressyr - skitfin sista stunden men de är ju lite halvtrist att det ska ta typ 30min innan han går som jag önskar :S

Efter detta skulle jag packa och förbereda allt inör morgondagens företagsmässa i Strängnäs men då skulle det ridas ännu en häst - och nu gick ALLT åt skogen! Jag åkte av ute i skogen och landade illa i en hög med pinnar/stenar osv.. Slog i låret något fruktansvärt, promenerade tillbaks och väl i stallet slår jag i mitt halvläkta finger i sadelkammardörren och nu sprutade tårarna! Går inte att förklara den smärtan och det bara knakade till i det eländiga fingret - det enda "positiva" med detta var att jag för några minuter slapp ha ont i benet för fingret tog ut den smärtan..

Går bra så länge jag inte går/rör mig och fingret känns hyfsat men kan bara gissa hur illa benet kommer kännas när klockan ringer imorgon bitti - och HUR ska jag kunna klä mig själv? Kunde inte ens få på högersockan nu ikväll efter duschen.. :/ får gå naken på mässan :P haha

"Tur" i oturen så ska jag ju iaf inte rida något imorgon pga mässan och sedan gala-middag MEN på fredag har jag ju äntligen fått tid för träning på Arphus för PETHER.. Gaahhh - blir nog till att knapra värktabletter då för min del. Har ju gjort det en gång förut där, hmm många år sedan. Då hade jag nog gjort min resa med Rangun där vi båda satt som klistermärken i sargen med svåra ryggsmärtor som följd - tänk vad lite piller kan göra!

Nu ska jag försöka piffa till morgondagens bildspel med lite text osv..

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Tina

så rolig att läsa om Navange och att han är på alla ben o går så bra.. Härlig häst!!! trevligt att läsa!!!

2012-03-15 @ 12:13:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0