Åh vad sent det blev..

Publicerat: 2012-03-26 Kl: 22:55:25 | I kategori: Allmänt

Jag har spenderat säkert 1,5h med att leta maskeradkläder då vår vän Åsa fyller år och firar med maskerad nu på lördag - alltid ute i sista stund som vanligt :/ Jag och Anders hade tänkt ha matchande "skelettkläder" men så var strumpbyxorna till min dräkt slut så då fick jag tänka om. Anders har vi nu beställt en typ jokerdräkt till med läskig mask och jag ska använda mig av det jag har samt försöka hitta en röd/ och eller svart typ tyllkjol till det jag har. Kan avslöja att det blir svart peruk! Ett impulsköp i England förra sommaren, den kostade bara 100kr så jag kunde inte låta bli "Kan vara bra att ha" hehe och nu kommer den ju till användning.

Blir säkert lite stressigt på lördag också eftersom första omgången i div går av stapeln, men det är på hemmaplan så ingen restid iaf! Skönt..


Div 1 laget 2010 i Eskilstuna, vinst i en av omgångarna. Josse/ Saphir mamma/Svarten Fia/Arrobell och jag med Rangun..

Vi tänker oss att i år så bara måste vi ta hem det! Efter flera år där vi hamnat på andra plats i slutfinalen så vore det ju fint :P
En gång har vi visserligen vunnit, men det var nog typ 2004 då vi hade en allians med Smedstorp. Jag och mamma med Aminov och Anirco och ifrån SRS Mia på Malaika och Madde som jag tyvärr inte minns namnet på hennes häst.

Idag har vi varit på Arphus!!! Jag och mamma med Rangun & Arrobell, vet faktiskt inte om min pålle varit så svettig nån gång tidigare.. Blev en ordentlig dusch när vi kom hem.. Hyfsat bra gick det, inte överväldigad men kändes ju mycket skillnad efter förra veckans hårde pass. Men är ju sjukt svårt! Pether är dock grym och kan är så glad att han tar emot oss och vi får chansen att rida för honom, han har ett sånt öga och det är något som bara måste upplevas. Jag hoppas på en tid snart igen så han får hjälpa mig med "påläggskalven" Roccos utbildning!

Kram Madde
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hi hi jag har en heltäckande monsterhuvud med matchande händer/ om du skulle behöva. Annars kan huset oxå erbjuda Dracula utstyrsel 😄-välfylld hallowenlåda!

Kram Carina

2012-03-26 @ 23:19:58
Postat av: madde

Det var ju dumt att ja inte gjorde en "eftersökning" innan vi beställde då :/ hmm man kan alltid vara efterklok!

2012-03-27 @ 06:13:37
URL: http://holmqviststuteri.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0