Balkongen!!

Publicerat: 2012-07-03 Kl: 21:24:38 | I kategori: Allmänt

Åh vad härligt att sitta på balkongen i kvällssolen :) Många tycker säkert det är piss att bo i lägenhet och att jag är galen som flyttade ifrån gården på landet in till stan och en liten 2:a men jag trivs kanon och balkongen är toppen såhär års :D har suttit här ute sedan jag kom hem vid 18, ätit middag och skrivit på listor inför helgens tävlingar. När jag först satte mig fick jag dock ha en sjal om överkroppen för jag har fått lite väl med sol på bröstkorg och axlar idag :P
Så lovely att sommarn äntligen hittat hit! Som vi väntat!
 
Blir jobbigt om det ska vara såhär varmt i helgen när man ska ha massa tävlingskläder osv på sig  bara :P
 
Jag & Rangun (2010 tror jag och tror det är Ange som fotat?)
Nu ska vi se om jag kan få upp resten av bilderna på Rocco..
Måste börja använda min kamera på "riktigt" har jag nu köpt en dyr kamera så kanske jag ska använda mig av alla finesser och inte köra på "Auto-läget" hela tiden - testade lite och just detta blev ju en ganska mörk bild men tycker ändå den var fin :)
Han ser ut som en liten ponny i jämnförelse med de andra stora fuxarna.. Hans hage är dock ngt lägre kan jag väl försvara honom med..
Full trav! Tyvärr inte så blank i pälsen - skulle behöva en ordentlig rykt eller ett "fusk-bad" hehe men han älskar att rulla sig i boxen och blir då så dammig och skitig..
Lycklig häst! (saknar väl dock kompisar men känner mig fortfarande inte så pigg på det - skulle behöva en cool gammal ponnyvalack tror jag)
Tycker egentligen han är förvånansvärt fin i kroppen då han ridit så pass lite ändå men ryggen är ju det ställe man verkligen skulle vilja få lite mer muskler på just nu.. Tycker det syns på denna bild också.
 
I helgen så ska jag som sagt tävla och då är det Rangun som ska gå ( är ju bara högre klasser och jag har ingen annan som går dessa klasser - än iaf)
Fredag:
MsvB:2 & MsvA:1 
Ja vi ska alltså starta två klasser denna dag, inget vi är vana vid längre då man sällan rider mer än en klass om dagen på den nivån men eftersom det ändå är hemma så får han gå två starter. Är det supervarmt får jag kanske tänka om men det visar sig..
Lördag:
MsvB:3

Söndag:
MsvB:4

På lördagen är det ju även en FEI's Prix St: Georg vilket jag red när jag debuterade i höstas men den är nationell så då måste man han kvalat för att få rida den.
 
Kram Madde
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0